«Облтеплокомуненерго» дасть тепло в усі домівки в Чернігові до вечора. Гарячу воду обіцяють дати завтра

12:57, 30 жов. 2019
 
«Облтеплокомуненерго» дасть тепло в усі домівки в Чернігові до вечора. Гарячу воду обіцяють дати завтра

9 котелень у Чернігові, які досі не ввімкнули, Облтеплокомуненерго» має запустити  сьогодні до кінця дня. Про це UA: Чернігів сказав голова правління підприємства Віктор Геращенко.

«Сьогодні запустять проспект Миру, 249, проспект Перемоги, Мовчана, тобто всі ці 9 котелень, які залишились, також будуть запущені», - сказав Геращенко.

У понеділок, у перший день опалювального сезону, «Облтеплокомуненерго» запустило 19 із 36 котелень міста, вчора – ще 8. Вчасно опалення не ввімкнули, бо між «ОТКЕ» та «Чернігівгазом» не були вирішені всі документальні питання.

«Для всіх хочу сказати, що це не вимикач, який можна одразу ввімкнути і запустити, щоб було комфортно. В понеділок спільно з «Чернігівгазом» було запущено 19 котелень. Всі питання з «Чернігівгазом» вирішені», - сказав Геращенко

Також, за його словами, гаряча вода там, де її ще нема, має з’явитися завтра вранці

«Якщо ми вчора підключали після обіду системи опалення – там, де не було гарячої води, ми не включали, тому що є випадки аварійного характеру, і щоб не виконувати це в нічний час, ми запускали тільки опалення», - розповів Віктор Геращенко.