У Чернігові біля Катерининської церкви Brabus в’їхав в огорожу. Автівка належить фірмі, де одним із власників є Атрошенко

18:42, 27 жов. 2019
 
У Чернігові біля Катерининської церкви Brabus в’їхав в огорожу. Автівка належить фірмі, де одним із власників є Атрошенко

ДТП за участі автомобіля «Brabus» сталася сьогодні на в’їзді у Чернігів біля підніжжя Катерининської церкви. Виклик поліцейські отримали о 15:40.

Про це UA:Чернігів сказав прес-офіцер патрульної поліції в області Віталій Копистко.За попередньою інформацією, водій машини був тверезий. Спускаючись з гори, він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і врізався в огорожу. Трамованих нема, машина отримала механічні ушкодження.

Зі слів Віталія Копистка, автомобіль зареєстрований на аграрну фірму. Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» після ДТП написав, що цей автомобіль зареєстрований на юридичну особу, одним із власників якої є він. З його слів, за кермом був молодий водій. 

Під час зйомки на місці ДТП нашій журналістці чоловік, який не представився, погрожував розбити телефон і забороняв знімати.

 Поліцейські склали адміністративний протокол на водія авто, представник управління ЖКГ міської ради - акт збитків, завданих місту через пошкодження огорожі.