Міс «Фітнес бікіні» із Чернігова: 24-річна спортсменка Марина Миц привезла срібло із міжнародних змагань Арнольд Класік

14:50, 25 вер. 2019
 
Міс «Фітнес бікіні» із Чернігова: 24-річна спортсменка Марина Миц привезла срібло із міжнародних змагань Арнольд Класік

Срібну медаль на міжнародних змаганнях з фітнесу та бодібілдингу Арнольд Класік в Барселоні здобула 23-річна чернігівка Марина Миц. Друге місце вона посіла в категорії «Фітнес бікіні» серед юніорів до 166 сантиметрів зросту. Про особливості тренування та підготовку до турніру вона розповіла після повернення зі змагань нашій Ользі Онищенко.  

Так проходить перше тренування Марини Миц після повернення зі змагань в Іспанії.

До спортзали пішла, каже Марина, бо її ображали однолітки.  

«Ти поглянь на себе скелет ходячий. Сміялись. І якось одного разу мене це зачепило і я пішла в зал. 16 років мені було і я вчилась в медичному коледжі на той час».

Срібній медалі на змаганнях Arnold Classic передували більше 5 років занять із тренером.

«Пізніше я пішла на курси тренера. І повністю всьому навчилась. Вся техніка, харчування, абсолютно все, що на даний час знають всі тренери».

У 18 років Марина сама почала працювати тренером. Паралельно була медсестрою у психоневрологічній лікарні.

«Я пропрацювала там 4 роки і місяць назад я звідки пішла, так як вирішила піти повністю у спорт, віддатися спорту, допомагати людям худнути і ось хочу присвятити життя цьому».

Марина розказала що, мріяла виступати на таких турнірах з 18-ти років, та батьки забороняли. Зараз, каже, подорослішала та приймає всі важливі рішення сама.

«Це моє і я хочу довести собі в першу чергу, що я можу. Готувалась я рівно рік назад, виступала перший раз весною по Україні. Це було в мене два виходи. Я там зайняла два 5-х місця в юніорках і в своїй категорії за зростом. І в Рівному була, Кубок України. Там, я в юніорках стала другою, а в категорії за зростом 4-та. На цьому вирішила не зупинятися».

Після українських змагань, Марина вирішила поїхати на чемпіонат Арнольд Класік, його заснував Арнольд Шварцнегер.

«Арнольд, це дуже круто, це прирівнюється до різних світових змагань. Тобто, наприклад, на даний момент в мене буде кубок Арнольду, і далі я буду готуватися на Світ.
Готувала мене Анастасія Горобець, вона з Києва. Готувала мене дистанційно. Форму ми зробили просто «бомбічну», покращили в мільйон разів. Змінили абсолютно все. Тобто це було позування. Обов’язково у нас купальний, образ, це повністю її заслуга».

Кожного дня дівчина тренувалась та слідкувала за харчуванням. Срібну медаль, каже, відсвяткувала шоколадом.

«Я їла три дні. На змагання я брала з собою снікерс і взяла каву, це було просто, щось неземне і далі потім Макдональдс у нас був. Потім на наступний день їла з самого ранку, і печиво, і цукерки і солоне і все-все-все».

Марина каже, на сцені отримує максимальне задоволення. Зупинятись на досягнутому не планує.

«Все життя я думала, що не пропорційна і не гарна у мене фігура. Гвинтик в голові, що вона гарна, а я ні. А тут я виходжу і мені кажуть: ти гарна, ти пропорційна, ти ще й друга. Це просто взагалі неземне почуття. Ти літаєш у хмарах та отримуєш насолоду».