Депутат Чернігівської міськради збив людину на пішохідному переході

11:55, 11 вер. 2019
 
Депутат Чернігівської міськради збив людину на пішохідному переході

У Чернігові депутат міськради збив людину на пішохідному переході.

Аварія сталася вчора, 10 вересня, на вулиці Толстого, 94, близько 22 години.

Як сказала речниця поліції області Наталія Реберг, депутат наїхав на пішохода, який переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Водій був тверезий.

Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження різного ступеня важкості й госпіталізований до лікувального закладу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження) - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
За інформацією джерела UA: Чернігів у поліції, за кермом автівки був Ярослав Ковтун – депутат міськради від фракції «Демократичний альянс».

На фото з місця аварії видно, що пішохода збила синя Mazda-626. Ця ж автівка є і в електронній декларації Ярослава Ковтуна.

ФОТО - Високий Вал

Нині ми намагаємося додзвонитися до самого Ковтуна, щоб отримати його коментар. Слухавку він не бере.

Керівник фракції «Демократичного альянсу» у міськраді Віктор Тарасов, сказав, що сьогодні не спілкувався з Ковтуном.

Керівниця обласного осередку партії Катерина Данькова сказала, що нічого про ДТП не чула і додала: «Я думаю, вам краще у нього уточнити».