Автобус з дітьми з Чернігівщини потрапив в аварію на Львівщині

9:38, 5 вер. 2019
 
Автобус з дітьми з Чернігівщини потрапив в аварію на Львівщині

Учора ввечері на трасі Київ-Чоп, сталася аварія, де загинула людина, за участі туристичного автобуса, що перевозив дітей.

Як повідомили у відділі комунікації нацполіції Львівщини, близько 21.00 між селами Банюнин та Дідилів Кам’янка-Бузького району у ДТП загинула одна людина.

Там зіткнулися автомобілі Mercedes Vito, Volkswagen Jetta та туристичний автобус Neoplan. Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Мерседес Віто», 31-річний іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом Neoplan та з автомобілем Volkswagen Jetta.

 Від отриманих травм водій «Мерседеса» загинув на місці. На момент аварії в автобусі перебувало 45 дітей та двоє дорослих, а також двоє водіїв віком 53 та 66 років – усі вони із Чернігівської області.

Як сказала UA: Чернігів речниця управління патрульної поліції у Львівській області Катерина Рибій, діти – учасники танцювального колективу «Ягідки» зі Сновська. Вони їхали на змагання до польського Кракова, сказала начальниця відділу культури та туризму Сновської міської ради Наталія Добненко. Як сказала вона, у дітей забої та синці, нині шукають автобус, щоб забрати дітей додому. 

Як повідомив кореспондентам Суспільного керівник обласного центру екстреної медичної допомоги Ярослав Пилипець,11 дітей доправили у дитячу лікарню, що на вулицю Орлика, у місті Львові. Усі вони мають легкі травми.

Також у лікарню швидкої допомоги доправили водія автобуса. Його стан середній, загрози життю немає, повідомив Ярослав Пилипець.