У Чернігові з балкону дев’ятого поверху випала 1-річна дитина (ОНОВЛЕНО)

10:11, 4 вер. 2019
 
У Чернігові з балкону дев’ятого поверху випала 1-річна дитина (ОНОВЛЕНО)

У Чернігові на вулиці Бєлова з балкону дев’ятого поверху випала дівчинка 2018 року народження.

Сталося це вчора близько 21:00.

Від отриманих травм дитина померла на місці. Про це UA: Чернігів сказав прес-офіцер патрульної поліції області Віталій Копистко. Зараз поліція з’ясовує всі обставини.



Чернігівська поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» у справі про загибель однорічної дитини. Про це UA: Чернігів сказала речниця поліції області Наталія Реберг. Нагадаємо, дівчинка випала з балкону вчора ввечері. Олександра Денисенко далі.

З балкону дев’ятого поверху ось цього будинку на вулиці Бєлова випала однорічна дівчинка. Сталося це вчора близько дев’ятої вечора.

Сусіди родини, в якій загинула дитина, на камеру говорити відмовляються. Поза камерою розповідають: чули удар, після чого побачили з балкону дитину, яка лежала на землі.

«Чоловік, поки вискочив на вулицю, викликав поліцію, вискочив на вулицю, вони вже забрали дитину і наверх підняли. Батько. Оце все, що знаю. Кажуть, там м’який куточок у них на балконі. І дитя вилізло на пуфик на той. Батько в ній душі не чув. З дитиною у колясці щодня практично – як дома, так він поїхав. Вони нормальні люди.»

За словами речниці поліції області Наталії Реберг, дівчинка від отриманих травм померла на місці.

«Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудового розслідування за частиною 1 статті 115 – умисне вбивство. Триває досудове розслідування.»

В родині залишилася старша дочка-школярка.