Сьомий «SNOV Summer Fest» пройшов у Сновську

11:29, 12 сер. 2019
 
Сьомий «SNOV Summer Fest» пройшов у Сновську

Сьомий «SNOV Summer Fest» пройшов цими вихідними у Сновську. Фестиваль рок-музики цього року уперше тривав два дні. Виступити на Сновській сцені приїхали гурти із Чернігова, Києва, грали й місцеві музиканти. Також на сьомий «SNOV Summer Fest» приїхали команди із Великобританії, Ізраїлю, Швейцарії та Швеції. Іноземні гурти зараз у турі містами України, тож вдалося запросити їх і до Сновська, розповів організатор фестивалю Костянтин Зорко. У суботу виступали швейцарський гурт «F.Way» та шотландська команда «Atlas:Empire». Хедлайнером Костянтин Зорко назвав український гурт «Тінь Сонця». Хедлайнером неділі – «FliT».

Ця сцена змонтована на центральній площі Сновська. На ній – гурт із Києва «Season of Melancholy». Біля сцени танцюють глядачі.

Павло, ударник гурту «Season of Melancholy»: «Класно. Публіка дуже добре реагує, дуже відкрита, і ми отримали заряд енергії. Обмін такий крутий.»

Павло, гітарист гурту «Season of Melancholy»: «Люди всюди однакові, всюди кайфові. І дуже приємно грати, коли така підтримка, біс. Дуже дякую.»

Уперше фестиваль триває два дні. На кожен – по вісім гуртів. Від попередніх цьогорічний «SNOV Summer Fest», за словами його організатора Костянтина Зорко, відрізняється масштабом.

Костянтин Зорко, організатор фестивалю «SNOV Summer Fest»: «Кількість людей, яка приїхала, з інших кутків нашої країни – більша, ніж у попередні роки. Тож без перебільшення можемо сказати, що це наймасштабніший фестиваль за всі роки його проведення.»

Єдиний гурт першого дня, де на вокалі дівчина – київська команда «Aghiazma».

Ельвіра, вокалістка гурту «Aghiazma»: «Сюрпризом для нас стала така хороша публіка. Зізнаюся чесно, очікували іншого.»

Ігор, гітарист гурту «Aghiazma»: «У Києві люди звикли до великих концертів, розбалувані трошки. Дуже спокійно стоять, спостерігають за тим, що відбувається на сцені. Навіть ручки отак склали. Навіть, можна сказати, критично ставляться, оцінюють. А тут люди відриваються, «тащаться». Набагато приємніше працювати для такої аудиторії.»

Хедлайнером «SNOV Summer Fest» його організатор Костянтин Зорко назвав гурт «Тінь Сонця». Слухачі зустрічали музикантів з прапором.

Юрій, гість фестивалю: «Усе подобається. Аби кожного року усе було так незвичайно, як сьогодні.»

Завершував перший день фестивалю гурт «Atlas:Empire» з Шотландії. Команді ЮА:Чернігів вони розповіли, що в Україні вони уперше, аудиторія їм сподобалась. Найбільше припала до душі їжа, а от дороги вважають поганими.