25,5 мільйонів гривень витратять на капітальний ремонт вулиці Красносільського у Чернігові: коли почнуть роботи

19:19, 26 лип. 2019
 
25,5 мільйонів гривень витратять на капітальний ремонт вулиці Красносільського у Чернігові: коли почнуть роботи

25,5 мільйонів гривень витратять на капітальний ремонт вулиці Красносільського в Чернігові. Розпочнуть його цього року, закінчать наступного. Про це UA: Чернігів розказав начальник управління житлово-комунального господарства міськради Ярослав Куц. Нині управління провело тендер на ремонт ділянки дороги із забезпеченням водовідведення від вулиці Глібова до Красносільського, 71. Які роботи проведуть цього року розкаже Альони Макаренко.

Такими словами водій 15 маршруту Олександр Савченко характеризує стан дороги на вулиці Красносілького, що в мікрорайоні Масани. Каже, останній раз її ремонтували два місяці тому.

«Он, цеглин накидали в ямки. І все, весь ремонт.»

Інший водій, Валентин, на цьому маршруті працює вісім років.

«Дірочки підлатали й красота. На два місяці, більше не вистачає. Машини вбиваються, потім кажуть, що маршрутки погані машини. Не встигаєш ремонтувати. Ремонт треба? – Обов’язково. Це не то слово. Бажано – капітальний.»

Капітальний, із забезпеченням водовідведення вартістю 25,5 мільйона гривень. Ремонт дороги на відрізку від вулиці Глібова до 71-го будинку Красносільського розпочнуть цього року. Закінчать – наступного.

Ярослав Куц, начальник управління ЖКГ міськради: «На цей рік призначення 5,6 млн. Там за проектом буде зроблено відведення води через лоток, і після цього вже ремонт і дороги і тротуару. Цього року будуть тільки підготовчі роботи.»

На час робіт перекривати дорогу не планують. Розпочнуть їх після підписання договору з підрядником. У тендері від управління житлово-комунального господарства взяли участь дві компанії – ШБУ №14 та ШБУ №77. Пропозиція першої майже на 37 тисяч дешевша.

«Тендер пройшов, ще не акцептовано, тобто зараз документи на розгляді.»

Капітальний ремонт дороги на Красносільського матиме гарантію – 5 років.

Марина, місцева жителька: «Дороги тут дуже не вистачає. По всій Красносільського. Будемо чекати.»