Окружні виборчі комісії Чернігівщини отримали бюлетені

19:42, 18 лип. 2019
 
Окружні виборчі комісії Чернігівщини отримали бюлетені

Бюлетені сьогодні привезли до окружних виборчих комісій на Чернігівщині. Прийняли всі пакунки з бюлетенями у 205, 206, 209 та 210 ОВК, 207 та 208 ще продовжують отримувати. Про це UA: Чернігів сказала координаторка спостереження за виборами в області громадянської мережі «Опора» Наталія Висіканець. Як приймали бюлетені у 206 ОВК, бачила Наталія Гоман.

14:30, до Чернігівської районної ради під’їжджає вантажівка. Із неї вивантажують пакунки з виборчими бюлетенями.

Біля машини перевіряють номери пакунків та кількість бюлетенів у них. Члени окружної виборчої комісії стоять живим ланцюгом від входу до райради до кімнати, у якій ці пакунки складають.

Там номери та кількість перевіряють іще раз. Члени комісії розкладають пакунки за районами, які входять до округу, – це НовозавОдський район Чернігова, Чернігівський та Ріпкинський райони.

Вивантажували пакунки 1,5 години. Спочатку з бюлетенями для голосування за партії, потім – за кандидатів-мажоритарників. Усього до комісії 206-го виборчого округу сьогодні привезли по  142 тисячі 956 бюлетенів для дільничних комісій та по 426 бюлетенів для спецдільниці –  Чернігівської виправної колонії, каже голова 206 ОВК Світлана Дьоміна.

«Ніяких порушень не було і помилок не було. Дільниць 174, це Чернігів, Чернігівський і Ріпкинський райони. Завтра з 8 годин ранку вони починають отримувати бюлетені і всі документи, які потрібні для виборчої дільниці у цей день, 21 липня.»