ЦВК завершила реєстрацію кандидатів у нардепи у мажоритарних округах на Чернігівщині: їх 96

17:19, 27 чер. 2019
 
ЦВК завершила реєстрацію кандидатів у нардепи у мажоритарних округах на Чернігівщині: їх 96

25 кандидатів у нардепи зареєструвалися за останню добу у мажоритарних округах на Чернігівщині. Усього їх – 96.

Такі дані оприлюднені на сайті ЦВК. Найбільше – по 19 – зареєструвалися у 209-му та 210 округах. Найменше у 208-му окрузі, одинадцять кандидатів. У 207-му окрузі зареєструвались 17 кандидатів, у 206-му та 205-му – по 15.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 71 кандидат у нардепи в округах на Чернігівщині: розповідаємо про нових зареєстрованих мажоритарників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала перших кандидатів у 205 окрузі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мажоритарних округах на Чернігівщині зареєструвалися 32 кандидати у нардепи: хто вони

205 округ

Від політичної партії «Сила і Честь» у 205 окрузі до Верховної Ради балотується приватна підприємиця із Чернігова Людмила Бабичева. Кандидатці 42 роки, має вищу освіту. Згідно з даними реєстрів «Youcontrol», займається орендою і управлінням нерухомістю та роздрібною торгівлею.

Кандидата Володимира Грецького висуває  Всеукраїнське об’єднання "Свобода", членом якого він є.   57-річний Володимир Грецький – голова Деснянської районної ради Чернігова.  Керує громадською організацією «Майдан 2014», яку заснував у квітні 2014 року (згідно з даними «You control»)

Кандидат у депутати Верховної Ради від «Опозиційного блоку» - Світлана Живенко. 52-річна депутатка Чернігівської міської ради  - власниця та директорка будівельної компанії "СВ надійний партнер".

Ще одна кандидатка – Ольга Куліш, 68-річна касирка ФОП Ушакова із Чернігова, самовисуванка.

Кандидат від «Слуги народу» - 45-річний Олег Семінський, безпартійний, колишній керівник компанії «Нафтогазвидобування». Живе в Києві. 3 лютого 2012 року у Києві його викрали невідомі в масках. Три з половиною роки він провів у заручниках. В інтерв’ю «Дзеркалу тижня» він сказав, що його викрадення ініціювали колишній друг і партнер, екс-народний депутат Микола Рудьковський і представники кримінального світу.  Згідно з даними «You control», Олег Семінський – власник товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Укргаззбут», яке займається оптовою торгівлею пальним. Керівник  товариств з обмеженою відповідальністю «Ділайс» та «БДР-Консалт» (розробка бідувельних проектів) – в обох власники зареєстровані на Кіпрі. Також Олег Семінський представляє інтереси компаній, які планують інвестувати 250 мільйонів доларів у видобуток кварцового піску та виробництво листового скла в Городнянському районі. Про це він розповідав газеті «Чернігівщина».

 

206 округ

33-річний Сергій Андреєв із Києва. Член політичної партії і голова Козелецької районної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», колишній голова Козелецької РДА. У 2012 році балотувався до Верховної Ради. Керівник 6 компаній, підписант – 3, засновник – 10. Кінцевий бенефіціар будівельної компанії "КРЕАТОР-С" та компанії з обслуговування транспорту "АГРОІНВЕСТРЕСУРСИ". Балотується від ВО «Свобода».

36-річний Олексій Дем’яненко із Чернігова, підприємець. Керівник 3 компаній: «Спецторг-2», «ПМК-9», та «Універбаза», які займаються роздрібною торгівлею та операціями з нерухомістю. У 2010 році балотувався до міської ради від «Партії регіонів», у 2015-му – до міської та обласної рад від Опозиційного блоку. Також у 2015-му балотувався до Верховної Ради як самовисуванець. Зараз – член політичної партії «Опозиційний блок», від якої і балотується.

 

31-річний Антон Поляков із Чернігова, підприємець, голова  ГО «Український центр протидії злочинності та корупції», член молодіжної ради при Чернігівській міській раді. Безпартійний, висувається від політичної партії «Слуга народу».  

 

207 округ

У 207 окрузі від партії «Слуга народу» кандидат у депутати – 37-річний  Максим Зуєв з Дніпра. Безпартійний. Має загальну середню освіту, керівник товариства з обмеженою відповідальністю  «Артмедіа АДВ», яке, з його слів, займається брендингом. Про округ, у якому балотується, висловлюється так.

Микола Левківський - член « Опозиційного блоку", живе в місті Городня. Йому 52 роки, директор районного заготівельно-виробничого об’єднання Городнянської райспоживспілки. Згідно з даними «You control», займається приватним підприємництвом – роздрібною торгівлею. Депутат Городнянської міської ради, у 2014 році був 126 у списку партії Сергія Тігіпка  «Сильна Україна», в 2015

 

208-ий округ

37-річна борзнянка Оксана Веремієнко працює економістом у Борзнянській райспоживспілці. Є членом партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК», від якої йде на вибори.

23-річний чернігівець Антон Панченко – керівник ТОВ «ОКТЯБРЬ 17». Безпартійний, балотується від партії «СЛУГА НАРОДУ».

25-річний Валентин Потеруха з Бахмача – студент Чернігівського національного технологічного університету. Працював першим заступником голови Батуринської міської ради. Голова правління громадської організації «Вогонь Відродження». Валентин Потеруха – член партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», від якої балотується.

 

209 округ: три кандидати із прізвищем Зуб

У 209 окрузі від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» висувається 35-річний  Володимир Брюховецький – депутат Бахмацької районної ради, директор бахмацького КП «Комунальник». У 2014 році був головою Талалаївської райдержадміністрації. Брав участь в АТО - у боях поблизу Пісків, Мар’їнки та Авдіївки у якості добровольця підрозділів «Карпатська Січ» та «Січ».

49-річний Костянтин Бурковський – самовисуванець. За даними, які подав до ЦВК - живе в селі Кодра Макарівського району Київської області, безпартійний, безробітний. За даними «You control», засновник  товариств з обмеженою відповідальністю «Лампогаз-Україна», «Юкрейн-Інвестмент Груп», «Укрпромхімгрупп».

Також у 209 окрузі ЦВК зареєструвала двох Валеріїв Зубів.

Зубу Валерію Васильовичу 58 років, живе в селі Троїцьке Павлоградського району Дніпропетровської області.  Він самовисуванець, безпартійний. Працює комірником ТОВ «СНЕК Продакшн». 

Зубу Валерію Олексійовичу – 49 років, він генеральний директор КНП "Чернігівський медичний центр сучасної онкології".  Безпартійний. Висувається від партії «Слуга народу».

Нагадаємо, 23 червня ЦВК зареєструвала ще одного кандидата з прізвищем Зуб. 33-річний Зуб Григорій Леонідович  - із Долинської Кіровоградської області. Освіта вища, працює вихователем Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв). Безпартійний, самовисуванець.

70-річний Олег Ситнік живе у Ніжині. Пенсіонер. Депутат Ніжинської міської ради. Безпартійний, висувається від партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК».

38-річний Олександр Харченко із Ніжина. Начальник юридичного управління ПП «ОвручГазАвто». Безпартійний, іде на вибори від партії «СИЛА І ЧЕСТЬ».

42-річний Юрій Хахуда народився у Носівці, живе у Києві. Був помічником народного депутата від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олексія Савченка, а після призначення Савченка головою Миколаївської облдержадміністрації став його радником. Зараз тимчасово не працює. Безпартійний, самовисуванець.

 

210-ий округ

43-річний Андрій Коваленко живе у Десні Козелецького району, підприємець. Член партії «РАЗОМ СИЛА», від якої балотується.

37-річний прилучанин Віталій Лічман – комерційний директор в одному з ФОПів. Засновник бійцівського клубу LICHMAN у Прилуках. Безпартійний, висувається від партії «СИЛА І ЧЕСТЬ».

33-річний Дмитро Пахомов із Прилук, підприємець. Депутат Прилуцької міської ради. Раніше був членом «АГРАРНОЇ ПАРТІЇ». Зараз – член партії «СЛУГА НАРОДУ», від якої йде на вибори.

40-річний прилучанин Іван Тютюнник – заступник директора ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА». Депутати Прилуцької міської ради. Був головою Прилуцької райдержадміністрації та депутатом районної ради. Йде на вибори від партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», членом якої є.

32-річна Марія Ястремська із Варви. Директорка центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Світанок» у Прилуках. Депутатка Прилуцької міської ради. Член партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК», від якої йде на вибори.