Максим Микитась знову іде на вибори по 206-му округу

17:19, 19 чер. 2019
 
Максим Микитась знову іде на вибори по 206-му округу

Максим Микитась нині діючий нардеп 206-округу подав документи до ЦВК. Про це UA:Чернігів він сказав сьогодні під час зустрічі з селянами в Іванівці Чернігівського району. Балотується до Верховної Ради України Максим Микитась за 206-м округом, за яким і пройшов у нардепи у 2016 році. Округ охоплює частину Новозаводського району, Чернігівський і Ріпкинський райони.

«Я іду за 206-м округом. Я не можу покинути своїх виборців.»

Нагадаємо, вчора ми розповідали вам історію жителя селища Любеч Миколи Ковшуна. До нього додому зранку принесли коробку з продуктами. А на ній наліпка « Вітаміни для родини від Максима Микитася». Як сказала UA: Чернігів речниця поліції області Наталія Реберг, повідомлення про роздачу продуктових наборів до поліції надійшли і з низки сіл Чернігівського району. Чернігівський та Ріпкинський райони входять до 206 виборчого округу. Максим Микитась у коментарі сказав, що його команда до таких дій не причетна. Посилаючись на те, що це міг зробити  його повний тезка – кандидат у нардепи за цим же округом Максим Микитась.  За даними сайту ЦВК, зареєстрований кандидат – 1990-го року народження, родом з Одещини, тимчасово не працює.  

Максим Микитась, народний депутат України за 206-м округом: «Якщо зареєструвався Микитась Максим Вікторович чи може він нібито від мене привезти і щось роздати людям? Брудні технології. Я не пов’язую це з двійником. Я з цього насміхаюся. Мені дуже шкода батьків тієї людини, які я іншими словами як покидьком назвати не можу і який хоче скористатися надбанням цих людей які мене тут слухали. І навіть покидьок не той, бо в нього немає грошей, а людина повинна впершу чергу працювати. А ця людина ані працювати ані заробляти не вміє. А всі ті покидьки які знаходяться в нього за спиною і мабуть хочуть вимагати з мене гроші, або навіть не просто гроші, а взяти те що ми робили для людей останні 3 роки і на хвилі так званої популярності нашої команди, а він в списку буде перший пройти до Верховної Ради.»

Мандат Максим Микитась отримав після проміжних виборів нардепів у 2016 році, здобувши 31,5% голосів виборців. А це понад 15 тисяч голосів. У Верховну Раду йшов як самовисуванець за 206 виборчим округом. Максим Микитась – член депутатської групи «Воля народу» та комітету з питань бюджету. За даними офіційного сайту Верховної Ради, Максим Микитась за майже 3 роки роботи нардепом був присутнім на 255-ти пленарних засідання, пропустив – 102. Він потрапив до рейтингу громадської організації «Чесно», як один з 10 мажоритарників, що отримували найбільші субвенції з фонду соцекомічного розвитку. Так, протягом 2018 року Максим Микитась отримав 51,4 мільйони гривень на розвиток 206 округу.  Як повідомляється на аналітичному порталі «Слово і діло» Максим Микитась повністю виконав 10 із 26-ти своїх передвиборчих обіцянок. Вони стосувалися поліпшення інфраструктури округу, також він голосував за підвищення пенсій та підтримав реформу першої ланки медицини. У той же час, Максим Микитась не голосував за освітню реформу, що передбачає ріст заробітних плат вчителів, це також було серед передвиборчих обіцянок нардепа. До обрання нардепом Максим Микитась бів президентом будівельної корпорації «Укрбуд» та депутатом Київської міської ради. Народився в 1980 році в Прип’яті Чорнобильського району.