Чернігівські патрульні, які вибороли бронзу на чемпіонаті України зі стронгмену, повернулися додому

17:51, 12 чер. 2019
 
Чернігівські патрульні, які вибороли бронзу на чемпіонаті України зі стронгмену, повернулися додому

Троє чернігівських патрульних, які вибороли бронзу на чемпіонаті України зі стронгмену, повернулися до Чернігова. Олександр Шестак на змаганнях травмував ногу, а тому на 5-й фінальній вправі його замінив Антон Дмитренко. Усі перешкоди  на острові Хортиця Запорізької області, де проходили змагання подолав Євгеній Іващенко. Втрьох хлопцям вдалося вибороти III місце і привезти кубок бронзових призерів до Чернігова. З якими емоціями повернулися додому розказали нашій Дар’ї Янушкевич.

Антон Дмитренко, інспектор роти ТОР патрульної поліції області: «Найбільшою нагородою для мене було коли я повернувся додому, а в мене на холодильнику висілка картинка, яку намалював мій син, йому 4 роки. Він намалював мене з бородою і двома медалями.  І напис «Тато, я тебе люблю».

Так привітав бронзового призера Антона Дмитренка, його 4-річний син Кирило. Поліцейський каже, на змагання поїхав заради нього. Хоче бути для сина прикладом. А тому бронзова медаль, це початок. У планах повернутися за золотом.

«Залишилось трохи таке, не договорене слівце і хочеться прийти і довести що ми заслуговуємо на перше. Доробити те, чого не доробили.»

На чемпіонаті України зі стронгмену серед патрульних  бійці змагалися у 5-ти вправах. Перевертали колесо вагою 360 кілограмів і піднімали патрульний автомобіль. Його чернігівська збірна підняла 14 разів за 30 секунд.

Євгеній Іващенко, заступник командира роти ТОР патрульної поліції області: «По сумі 4-х завдань ми фінішували 2-ми. До 5-го завдання ми були на другій сходинці і між нами і київським департаментом був відрив у 2,5 бали. Заключна вправа була підйом машини, але основний учасник Олександр який виступав зі мною 4 вправи і травмував ногу , тому вийшов запасний Антон і ми підіймали машини.»

Травмував ногу Олександр Шестак під час розминки з колодою.

Олександр Шестак, командир взводу № 1 роти ТОР патрульної поліції області: «Не вийшов на станову тягу. Впустив металеву колоду собі на ногу. І була кров. Було боляче і я був змушений зійти. Добре, що була заміна Антон і ми дійшли.»

Тиждень Олександр Шестак буде відновлювати сили, а потім повернеться до тренувань. Антон Дмитренко і Євгеній Іващенко без перерви одразу підуть до зали.   

Євгеній Іващенко, заступник командира роти ТОР патрульної поліції області: «Від себе вижав те що міг. Собою задоволений, але завжди є над чим працювати. Тому наступного року буде інша підготовка і інший результат.»

Антон Дмитренко, інспектор роти ТОР патрульної поліції області: «Я на себе дуже злий, бо знаю що міг і краще. Я розумію через що нам не вдалося взяти 2-ге місце в останньому конкурсі коли піднімали машину нам не вистачило всього двох разів. Свої помилки я знаю. І якщо поїдемо в наступному році думаю шансів вже не залишимо.»

Олександр Шестак, командир взводу № 1 роти ТОР патрульної поліції області: «Особисто для мене змагання відкрили новий вид спорту для мене. І можливо надалі спробує себе у професійному колі, а не тільки серед поліцейських.»