Гроші на заставу Бакшуну зібрали його друзі

14:55, 22 тра. 2019
 
Гроші на заставу Бакшуну зібрали його друзі

650 тисяч гривень застави для голови земельної комісії та голови фракції «Батьківщина» у Чернігівській міській раді Івана Бакшуна йому дали друзі.

Про це Бакшун сказав у коментарі UA: Чернігів.

«Друзі зібрали кошти. Я подякував всім, хто підтримав мене і мою родину. Дуже багато людей і зараз зустрічають на вулиці, підтримують. Мені дуже приємно», - сказав Іван Бакшун.

Хто ці друзі – не уточнив.

Також, за інформацією Івана Бакшуна, відсторонений керівник КП «Чернігівбудінвест» Валерій Горбатов також вийшов під заставу у 570 тисяч гривень.

Ми також намагаємося отримати коментар Валерія Горбатова, або його захисника.

Нагадаємо, Валерія Горбатова та голову земельної комісії міськради Івана Бакшуна затримали 15 травня за підозрою в отриманні 25 тисяч доларів – першої частини хабара в 50 тисяч доларів. Гроші, за версією слідства, посадовці вимагали за надання підприємцю в суборенду землі в Чернігові для будівництва багатоповерхівки. Горбатова затримали у Чернігові. Бакшуна - у Києві в ресторані під час отримання грошей. 

17 травня Печерський районний суд Києва встановив розмір застави для затриманих: 650 тисяч гривень для Івана Бакшуна та 570 для Валерія Горбатова.

Інформацію про те, чи володіють посадовці – можете прочитати за посиланням.

 

Читайте також: Іван Бакшун, якого затримали за підозрою у хабарництві, не піде з посади голови земельної комісії