Чи відремонтують цього року одну із двох найгірших доріг на Чернігівщині?

16:28, 29 кві. 2019
 
Чи відремонтують цього року одну із двох найгірших доріг на Чернігівщині?

Місяць на те, що залатати ямки на дорозі від Новгорода-Сіверського до Грем’яча дали Службі автомобільних доріг області поліцейські. Якщо за цей час цього не зроблять, на посадовців можуть накласти штраф.

Про це UA: Чернігів сказав прес-офіцер патрульної поліції в області  Віталій Копистко. За його словами, ця автодорога визнана однією із двох найгірших серед доріг державного значення Чернігівщини за результатами весняного обстеження автошляхів.

Виїзд із Новгорода-Сіверського. До повороту на село Чайкине дорога полатана.

 

Ямки починаються за 7 кілометрів від Новгорода-Сіверського перед поворотом на село Леньків.

 

Далі і до Грем’яча починаються ямки. Машини об’їжджають побиту дорогу узбіччям. Так дорога виглядає протягом кількох кілометрів у бік Гремяча.

 

Якщо їхати у сторону кордону більш глибока і часта ямко вість починається перед поворотом на село Лисконоги. Глибина ямок тут 13 сантиметрів.

Сергій Галайда, водій

« Стан дорожнього покриття – його взагалі тут, якщо розібратися нема. Чесно кажучи, машина проходячи 2000 кілометрів по такій дорозі, то ходовій просто гайка. Можна сказати одне: якщо ми ще рік з рік не зробимо цю дорогу, то, в принципі, у нас і контрабанди не буде з Росії в Україну, а з України в Росію. Будуть тільки волами їздити. Чесно кажучи, тут уже йти пішки не можна, не те що їхати. За своє президентство Кучма зробив шматок дороги до Чайкиного, а далі про неї просто забули. Краща дорога від Новгорода до Чайкиного, а найгірша -  від Чайкиного до кордону».

 

Поточний середній ремонт ділянки дороги від Новгорода-Сіверського до Грем’яча  цьогоріч не передбачений. Його нема у постанові Уряду, яка визначає, які дороги ремонтувати цього року. Про це сказала прес-секретар служби автомобільних доріг області Аліна Левочко у відповіді на інформаційний запит. Ямковий ремонт буде проведений, якщо виділять на це гроші.

 

Ділянка дороги від Новгорода-Сіверського до Грем’яча – одна із двох найгірших серед доріг державного значення Чернігівщини за результатами весняного обстеження автошляхів, каже прес-офіцер патрульної поліції в області  Віталій Копистко.

 

Віталій Копистко, прес-офіцер патрульної поліції області

 « Це сполучення Новгород-Сіверський – Грем’яч, яка знаходиться у дуже незадовільному стані, і Київ-Суми-Юнаківка.  Були складені акти обстеження. Балансоутримувачам були надані приписи на усунення недоліків. У них на це є місяць. Якщо недоліки не будуть усунені, тоді посадові особи будуть притягнені до адміністративної відповідальності».