У Чернігові з 1 травня перекриють вулицю Героїв Чорнобиля: як курсуватиме громадський транспорт та які маршрути скасують

15:31, 26 кві. 2019
 
У Чернігові з 1 травня перекриють вулицю Героїв Чорнобиля: як курсуватиме громадський транспорт та які маршрути скасують

З 1 травня у Чернігові розпочнеться реконструкція водопостачання та водовідведення на вулиці Героїв Чорнобиля. Роботи триватимуть до 1 серпня.  

Перший етап робіт розпочнеться на ділянці від просп. Миру до вул. Мстиславська. Про це повідомляє управління транспорту міськради.

У зв’язку з чим вносяться зміни в роботу громадського транспорту.

Тролейбусний маршрут № 10 - тимчасово відміняється.

Тролейбусний маршрут № 11 курсуватиме за таким маршрутом "вул.Незалежності — Залізничний Вокзал". В напрямку залізничного вокзалу тролейбусний маршрут №11 поїде вулицями: Незалежності — Козацька — проспект Миру — проспект Перемоги.
В напрямку кінцевої зупинки "вул.Незалежності" від залізничного вокзалу по вулицях: проспект Перемоги — проспект Миру — Івана Мазепи — Любецька — Незалежності.
У зв’язку з тимчасовим скасуванням тролейбусного маршруту № 10 буде збільшений випуск на тролейбусному маршруті № 9.

Автобусний маршрут № 21 буде здійснювати об’їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: Козацька — проспект Миру — Льотна — Мстиславська — Героїв Чорнобиля і далі за маршрутом.
Двадцять першим автобусним маршрутом не буде обслуговуватися зупинка громадського транспорту :
- вул. Героїв Чорнобиля в обох напрямках руху.

Автобусний маршрут № 26 буде здійснювати об’їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: проспект Миру — Льотна — Мстиславська — Героїв Чорнобиля і далі за маршрутом.
Двадцять шостим автобусним маршрутом не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту:
- вул. Громадська в напрямку мікрорайону Рокоссовського
- вул. Героїв Чорнобиля в обох напрямках руху.

Плануйте свій час, з врахуванням змін в роботі громадського транспорту.

Коли закінчиться перший етап реконструкції й розпочнеться другий буде повідомлено додатково.