Про команду Зеленського на Чернігівщині його представник в області розкаже після інавгурації

18:51, 24 кві. 2019
 
Про команду Зеленського на Чернігівщині його представник в області розкаже після інавгурації

Про команду Володимира Зеленського на Чернігівщині офіційний представник «Зе!команди» в області Павло Халімон розповість після його інавгурації. Так він сказав у телефонному коментарі UA:Чернігів.

Павло Халімон, офіційний представник «Зе!команди» в області: «Сьогодні точно не зустрінемось. Тому що сьогодні я у Києві, потім в Прилуках. У Чернігові буду завтра після обіду. Я думаю, ще рано говорити про команду. Давайте почекаємо, може, тижнів 2.  Давайте дочекаємось інавгурації, потім будемо балакати про команду, яка буде представляти і в Чернігівській області. Зараз я не готовий спілкуватися на цю тему. Не тому, що я не знаю, що ми робимо, а чисто з питань безпеки, внутрішньої і корпоративної.»

Матеріал про команду Володимира Зеленського на Чернігівщині ми намагаємося зробити третій день. У понеділок додзвонитись до Павла Халімона не змогли. Офіс «Зе!команди» на вулиці Князя Чорного, 4 у Чернігові був зачинений. На дверях висів листок із двома номерами телефонів. За одним номером, який був підписаний як «Марина», нам сказали, що в офісі вихідний.

Учора наші журналісти телефоном зв’язалися з довіреною особою Володимира Зеленського у 205-му окрузі Антоном Поляковим. Він сказав, що відповідати на питання без узгодження з керівником не може. Павло Халімон на телефонні дзвінки та повідомлення не відповідав. В офісі «Зе!команди» чоловік, який не представився, сказав, що вони звідти з’їхали.

Чоловік, який не представився: «Де, я не знаю. – А сьогодні переїхали, чи коли? – Я не знаю. Я сьогодні заступив, їх уже не було. А коли, я вам не скажу.»

Нагадаємо: офіційний представник команди Зеленського у Чернігівській області, 35-річний Павло Халімон - директор підприємства «Агро-Хаус», яке зареєстроване у Прилуках. На сайті електронних декларацій є одна декларація Павла Халімона – за 2016-ий рік. Він подав її після звільнення з посади начальника реєстраційної служби Прилуцького міськрайонного управління юстиції. За даними декларації, у 2016-му він мав чотири земельних ділянки у Прилуцькому та Бориспільському районах, квартиру у Прилуках, машину марки «Тойота» 2006-го року випуску, а також 810 000грн. готівки. Його дружина – 600тис.грн. 2014-го Павло Халімон брав участь у виборах міського голови Прилук  як самовисуванець. У 2015-му  балотувався до обласної ради від партії «Наш край». На Чернігівщині кожний з шести виборчих округів має свою довірену особу Володимира Зеленського. У 205-му окрузі - це підприємець Антон Поляков, у 206-му – адвокат Катерина Кулініч, у 207-му – медпрацівник Ірина Борисенко, у 208-му – педагог Руслан Гуринець, у 209-му – Павло Халімон, у 210-му окрузі – це педагог Ірина Кіча. Антон Поляков та Катерина Кулініч входять до Молодіжної ради при міськраді. Ось що про них розповів голова цієї молодіжної ради Андрій Кужель.

Андрій Кужель, голова молодіжної ради при міськраді:

«Антон Поляков - це молода людина з Чернігова, член Молодіжної ради при Чернігівській міській раді. Він підприємець, займається, наскільки мені відомо, будівельними матеріалами, паркетом. Проводив неодноразово якісь там акції громадські в Чернігові, флешмоби, тобто займався якоюсь громадською діяльністю. Політичною не займався взагалі.

Катерина Кулініч - адвокат, юрист, яка певний час до того працювала або співпрацювала, можна сказати, з «Батьківщиною молодою». Але перед цими виборами вона об’єдналася зі штабом Зеленського.»