Тендер на капітальний ремонт Валу вартістю майже 66 мільйонів виграло "УТБ-Інжиніринг"

16:43, 19 бер. 2019
 
Тендер на капітальний ремонт Валу вартістю майже 66 мільйонів виграло

Тендер на капітальний ремонт нижньої частини Валу виграло ТОВ "УТБ-Інжиніринг". Нині з цією фірмою має укласти договір управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради.

Аукціон на майданчику держзакупівель Prozorro відбувся 7 березня. Участь у ньому брали 2 компанії: ТОВ "УТБ-Інжиніринг" та ТОВ "Енергетичні сучасні комунікаційні системи". Тендер виграла компанія "УТБ-Інжиніринг", тому що запропонувала відремонтувати парк на 101 тис. грн. дешевше, - за 65 млн. 709 тис. грн.

Раніше ми повідомляли, що капітальний ремонт нижньої частини Валу  планують завершити до 01 вересня наступного року. Як сказав тоді заступник міського голови Олександра Ломако, у цьому році в міському бюджеті заклали половину потрібної на ремонт суми - 30 мільйонів грн.   

Як виглядатиме нижня частина Валу після ремонту – дивіться за посиланням.

Нагадаємо, вперше проект капітального ремонту Валу управління ЖКГ представило громадськості у 2017 році.

За 2 роки у парку мають замінити освітлення, лави та урни, перекласти бруківку замість асфальту, встановити дитячий майданчик. Планують відремонтувати старий фонтан та вирівняти ландшафт.

ТОВ "УТБ-Інжиніринг" раніше займалося будівництвом дитячого садка на Масанах, ремонтом підземного переходу біля готелю «Україна», а також реконструювало міський пляж «Золотий берег», сквер Богдана Хмельницького, Алею Героїв та «Стометрівку».