1:3 на користь львів’ян – так закінчилася перша гра серії Рlayoff Чемпіонату України з волейболу між «Буревісником-ШВСМ» та «Барком-Кажани»

20:16, 15 бер. 2019
 
1:3 на користь львів’ян – так закінчилася перша гра серії Рlayoff Чемпіонату України з волейболу між «Буревісником-ШВСМ» та «Барком-Кажани»

1:3 на користь львів’ян – так закінчилася перша гра серії Рlayoff Чемпіонату України з волейболу між чернігівською командою «Буревісник-ШВСМ» та клубом «Барком-Кажани» зі Львова. 

Це спортивний зал №1 Національного університету “Чернігівський колегіум”. На майданчик вийшли чернігівська волейбольна команда «Буревісник-ШВСМ» та львівський  волейбольний клуб  «Барком-Кажани».

Перша партія закінчилася з рахунком 18-25 на користь львів’ян .

Друга партія закінчилася з рахунком 25-19 на користь чернігівців.

Третя партія закінчилася з рахунком 10-25 на користь львів’ян.

Угіс Крастіньш, тренер  волейбольного  клубу  «Барком-Кажани»: «Це перша гра Playoff. Це завжди непросто. Тому що нам є що втрачати. Ми знали, що вони дуже добре подають в своєму залі. Ми до цього готувалися і справилися з їх подачами. І самі на подавали. В цілому ми справилися. Блок захисту спрацював. Тому я думаю і перемогли.»

Четверта партія закінчилася з рахунком 20-25на користь львів’ян.

Володимир Борисенко, головний тренер волейбольної команди «Буревісник-ШВСМ»: «Загалом я грою задоволений. Хлопці грали дуже добре, але чемпіони – є чемпіони.»

Це була перша гра серії Playoff між чернігівською волейбольною командою «Буревісник-ШВСМ» та дворазовимичемпіонами кубку України – львівським волейбольним клубом «Барком-Кажани». Закінчилася вона з рахунком 1-3 на користь львів’ян . Заключна гра між цими командами відбудеться 19-го березня у Львові, де остаточно стане відомо хто потрапить до четвірки найкращих команд, а хто боротиметься за 5-8 місце.