Заступника голови Бахмацької райради облили фекаліями: він написав заяву до поліції

14:47, 20 лют. 2019
 
Заступника голови Бахмацької райради облили фекаліями: він написав заяву до поліції

Заступник голови Бахмацької районної ради Анатолій Бондар написав заяву до поліції через те, що його облили фекаліями. Це сталося вчора в кабінеті чиновника перед засіданням постійної комісії з питань законності правопорядку й депутатської етики. Як розповів сам Анатолій Бондар, відро з фекаліями до райради принесли близько 10-ти чоловік, дехто з них був у балаклавах. Причиною стали високі зарплати й премії працівників районної ради.

«Десь зайшло близько 10-ти, не знаю, скільки, бо не рахував, але достатньо багато. Я десь стояв отут, тут Брюховецький, тут Сергієнко і людина в балаклаві стояла. Брюховецький одразу з кулаками до мене, я поставив захист, удар пройшовся по руці й дещо в обличчя, далі він намагався вдарити, але не зовсім виходило. Тим більше стали відволікатись на Сергієнка, він отам стояв, отут я, і в нього було отаке відеречко пластмасове біле. І він з того відеречка на мене якусь густу рідину вилив, я встиг відхилитися і воно отуди пішло. Там ще було дещо і йому вдалося мене облити, через те костюм, сорочка, галстук, штани і черевики прийшли в той стан. Вони мали претензії до моєї зарплати, хоча реально вона зовсім не така. Із нарахуваннями була 22 900 приблизно, на руки 18 з лишнім. Але в серпні в мене було кілька виплат, фактично три виплати, через те нарахування були 67 тисяч. І вони взялись за це", - сказав Анатолій Бондар. 

Анатолій Бондар – член партії «Батьківщина».  Каже, зі свого кабінету зараз виїхав, там треба робити ремонт. Телефоном ми зв’язалися з депутатами районної ради, «свободівцем» Денисом Сергієнком та Володимиром Брюховецьким. Давай коментарі вони відмовилися, з якої причини – не сказали. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «хуліганство, вчинене групою осіб».

Наталія Реберг, головний спеціаліст сектору комунікації ГУНП в області: «Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до 5-ти років або позбавленням волі на строк до 4-х років»