Два золота привезли боксери чернігівської збірної з Всеукраїнського турніру з боксу

20:14, 18 лют. 2019
 
Два золота привезли боксери чернігівської збірної з Всеукраїнського турніру з боксу

Дві золоті медалі привезли боксери чернігівської збірної Денис Песоцький та Андрій Тимошенко з відкритого Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті Олександра Асауленка, який пройшов у Кривому Розі. На перемогу очікували, каже тренер спортсменів Віктор Балабко, хоча золото боксерам далося нелегко. 

Тренер Андрія Тимошенка розглядає привезену з Кривого Рогу нагороду. На Всеукраїнському турнірі з боксу Андрій провів три поєдинки.  Фінальний бій для нього виявився найважчим.

«Третій суперник Андрій Деригиря. Ми з ним давно знайомі, але ніяк не могли побоксувати. Зустрілися у фіналі і визначилися – хто з нас сильніший. Двобій був складний. У першому раунді я програв, надолужив у другому та третьому та виграв.»

Їхали до Кривого Рогу зі сподіваннями на краще – каже тренер Андрія Віктор Балабко.

«Ми розраховували на такий результат. Їхали виключно за першим місцем. Це стосувалося і Андрія, і Дениса Песоцького. У нас все вийшло. Ми підійшли до бою в хорошій формі. Андрій останній тиждень казав, що відчуває важкуватість, мабуть перетренувався, але на турнірі я бачив по ньому, що він у класній формі.»

Після турніру Андрій буде тиждень відпочивати. Потім готуватиметься до чергових змагань, що відбудуться у Херсоні.

«Буде згодом турнір найсильніших у квітні. Там будуть визначатися – хто поїде на Європейські ігри.»