У Корюківці «Зіркові танці» зібрали гроші на облаштування сімейної кімнати в будинку культури

17:55, 18 лют. 2019
 
У Корюківці «Зіркові танці» зібрали гроші на облаштування сімейної кімнати в будинку культури

13 тисяч 800 гривень на облаштування сімейної кімнати в будинку культури заробили на шоу-програмі «Зіркові танці» в Корюківці. Про це UA: Чернігів сказала його директорка Олена Литвинова. Танцювали заступник голови райдержадміністрації, поліцейська, головний юрист пенсійного фонду, вчитель фізкультури та інші. Вів «Зіркові танці» міський голова.  Шоу-програма пройшла вчора увечері, квитки на неї  розійшлися з каси в перший день продажу.  Готуватися до проекту почали з осені минулого року. До самих танців пари стали в грудні. Постановку номерів розробила місцева хореограф Катерина Пінченко. На сцені вісім пар відтворювали уривки з фільмів. Всі костюми шили власноруч, аби учасники максимально відповідали образам кіногероїв.

Заступник голови Корюківської райдержадміністрації Володимир Полубень. Так між робочими справами посадовець готується до «Зіркових танців». Каже, на участь у проекті погодився не вагаючись. Найважче було знайти час для тренувань. Зі своєю партнеркою поліцейською він танцюватиме сальсу.

Вчителька музики Корюківської школи мистецтв Ірина Мостович. Каже, з музикою пов’язане все її життя. Проте рішення змінити музичний інструмент на танцювальні туфлі далося не легко.

Головне у цьому танці – вміти передати емоції й пристрасть, говорить дівчина. Для хорошого результату на тренуваннях вона затримувалась до пізнього вечора. 

Вперше на танцювальному паркеті вісім пар-учасників проекту «Зіркові танці» зібралися в грудні минулого року. До цього з осені підбирали партнерів і готували номери.

Білети на концерт розкупили в перший день продажів. Зібрані гроші, а це 13 тисяч 800 гривень, підуть на облаштування кімнати сімейного дозвілля при будинку культури, каже  його директорка Олена Литвинова.

Ідея проекту й постановка номерів належить хореографу Катерині Пінченко.У пару зіркам стали учасники місцевого танцювального колективу. У парі ведучих - міський голова Ратан Ахмедов.

Після кількох місяців підготовки двері будинку культури відкрили для глядачів. У залі – аншлаг. На сцені – квік-степ, вальс, пасадобль. Найвищий бал від журі отримав чарльстон у виконанні Романа Іващенка й Марини Іваненко.

Цей кубок у корюківський «Зіркових танцях» став першим. Шоу-програму планують проводити щорічно.