"Чернігівщина" – переможець "Битви імпровізаційних команд"

8 лип. 7:10


Команда «Чернігівщина» стала переможцем всеукраїнського чемпіонату «Битва імпровізаційних команд». Гумористи з Чернігова та Прилук стали чемпіонами другого сезону цього нового конкурсу. Про участь у ньому в ефірі Чернігівської хвилі Українського радіо розказали учасники «Чернігівщини» Артем Широкий та Андрій Штанько.
 
«Уже маєш багаж знань, якихось умінь. За спиною «Ліга Сміху», КВН також допомагає. І іноді це допомагає, іноді заважає. Тому що ти іноді виходиш і думаєш: все, треба показати якийсь номер і швидко зі сцени зійти. А в імпровізації так не потрібно, тут потрібно грати, є багато імпровізаційних умов від професіоналів, також треба приймати умови, які тобі ставить суперник. Тобто тут своя ціла наука, тому ми тренувались саме в імпровізаційному руслі», - каже Артем Широкий.
 
«Керівник цього проєкту каже про одні й ті ж закони, за якими діє саме імпровізація. Один із цих законів – потрібно вивільнити свою внутрішню дитину, вивести її погуляти по залу, щоби вона подивилась на цей світ і ви побачили світ тими дитячими очима, і розкрилися повністю перед глядачем. Іноді це допомагало, але коли у фіналі я дізнався, що у журі буде суддя, якого я дуже боюся – моя «дитина» кудись заховалася. Але цей страх діяв до першої гучної реакції глядача», - каже учасник «Чернігівщини» Андрій Штанько.
 

Ведуча: Лілія Духно 

Слухайте «Українське радіо: Чернігівська хвиля»:
 
📻 Чернігів – 98,2 FM,
 
📻 Ніжин – 92,2 FM,
 
📻 Прилуки – 105,7 FM,
 
📻 Бахмач – 91,5 FM,
 
📻 Новгород-Сіверський – 101 FM,
 
📻 Холми – 106,1 FM,
 
📻 Сосниця – 103 FM,
 
📻 Короп – 101,6 FM,
 
📻 Варва – 104,4 FM,
 
📻 Мена – 88,1 FM,
 
📻 Сновськ – 103,8 FM,
 
📻 Козелець – 88 FM.
 
Наживо в Інтернеті: https://cn.suspilne.media/live
Інші випуски
Більше відео