Єдина родина Чернігівщини

22 чер. 12:10


«Єдина Родина Чернігівщини» існує з 2015-го року. Нині є її відокремлені підрозділи у Прилуках, Новгороді-Сіверському, Корюківці, Сосниці, Мені, Городні, Десні, Ніжині. Голови цих підрозділів – мами та дружини загиблих воїнів АТО.
 
Заради об’єднання родин загиблих воїнів та привернення до них уваги інших, проходять зустрічі «Єдина Родина Чернігівщини». Так, 20 червня вона відбулась у Прилуках. Наступна планується у Сновську на День Державного Прапора.
 
«Кожен підрозділ працює вільно. Ми їм даємо пропозиції. На сьогодні вони вшановують кожного героя на річниці, проводять патріотичні уроки, за їх ініціативи створені Алеї слави», - в ефірі Чернігівської хвилі Українського радіо розказав голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський.
 
«Я синові скоро ставитиму пам’ятник. Я звернулась до Миколи Миколайовича, як це зробити, щоби відкрити його почесно. «Єдина Родина» мені пояснила і допоможе у цьому. Тому що мені допомогти у цьому нікому – я одна, діти маленькі», - каже мати загиблого героя АТО Валентина Ареф`єва.
 
Ведуча: Лілія Духно

Слухайте «Українське радіо: Чернігівська хвиля»:

📻 Чернігів – 98,2 FM,
 
📻 Ніжин – 92,2 FM,
 
📻 Прилуки – 105,7 FM,
 
📻 Бахмач – 91,5 FM,
 
📻 Новгород-Сіверський – 101 FM,
 
📻 Холми – 106,1 FM,
 
📻 Сосниця – 103 FM,
 
📻 Короп – 101,6 FM,
 
📻 Варва – 104,4 FM,
 
📻 Мена – 88,1 FM,
 
📻 Сновськ – 103,8 FM,
 
📻 Козелець – 88 FM.
 
Наживо в Інтернеті: https://cn.suspilne.media/live
Інші випуски
Більше відео