Оздоровлення військовослужбовців

7 чер. 12:10


Колишні або чинні військовослужбовці, учасники АТО (ООС), а також члени їх родин можуть отримати безкоштовні чи пільгові путівки на оздоровлення в санаторіях.

«Для Чернігівщини на третій квартал для ветеранів військової служби та членів їх родин є близько 130-ти путівок у різні заклади. Тож тим, хто бажає оздоровитися, необхідно звернутись до районних чи міських центрів комплектування та соціальної підтримки», - в ефірі Чернігівської хвилі Українського радіо розказав начальник сектору соціальних виплат Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Сергій Злобін.

Для учасників АТО (ООС), які бажають оздоровитись чи пройти психологічну реабілітацію, за путівками варто звертатись до департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА.

«На сьогодні по програмі санаторно-курортного лікування скористатись видатками на цю програму можуть учасники АТО (ООС), а також члени родин загиблих учасників антитерористичної операції. Ще одна програма «психологічна реабілітація» - нею скористатись можуть учасники АТО (ООС), з собою на психологічну реабілітацію можуть взяти і члена родини», - розповів директор департаменту соцзахисту населення Чернігівської ОДА Олег Русін.

Хто саме може отримати безкоштовну путівку, а хто - пільгову? Що саме необхідно для її отримання?

Слухайте «Українське радіо: Чернігівська хвиля»:

📻 Чернігів – 98,2 FM,

📻 Ніжин – 92,2 FM,

📻 Прилуки – 105,7 FM,

📻 Бахмач – 91,5 FM,

📻 Новгород-Сіверський – 101 FM,

📻 Холми – 106,1 FM,

📻 Сосниця – 103 FM,

📻 Короп – 101,6 FM,

📻 Варва – 104,4 FM,

📻 Мена – 88,1 FM,

📻 Сновськ – 103,8 FM,

📻 Козелець – 88 FM.

Наживо в Інтернеті: https://cn.suspilne.media/live

Інші випуски
Більше відео