Чернігівська філія Суспільного запускає новий сайт

Чернігівська філія Суспільного запускає новий сайт

10 січ. 2019

Суспільне у регіонах поширює свою присутність у діджитал просторі. Упродовж 2-ох місяців інтернет-ресурси регіональних мовників тестували у режимі закритого доступу. Зараз сайти 9 філій Суспільного, зокрема і Чернігівської, відкриті для користувачів мережі. Слідкувати за новинами нашого регіону відтепер можна за посиланням cn.suspilne.media.

На сайті є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалу UA: ЧЕРНІГІВ наживо.

Окремий розділ цифрової платформи присвячений новинам регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки нового сайту. Також на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом телеканалу або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням.

У майбутнього на сайті з’являться ще й розділи з проектами UA: Українське радіо “Чернігвська хвиля”.

“Для нас поява сайту — це насправді подія, тому що до цього періоду у Чернігівської філії був сайт, який не відповідав сучасним вимогам. Сподіваємося, тепер ми матимемо ще один засіб для контактування з глядачами та слухачами. Не всі користуються соцмережами, тому маємо надію, що сайт розширить нашу аудиторію. Але головне для нас те, що люди зможуть отримувати повну достовірну інформацію про життя області. Контент — це ключове”, говорить продюсер Чернігівської філії Суспільного Артем Шелковий.

«Ми плануємо й надалі посилювати присутність Суспільного у діджитал. Так суспільний мовник стає більш доступним, адже інтернет-платформи дозволять і зручно переглядати передачі будь-де і будь-коли, і легко знаходити потрібні новини свого регіону”, — сказав голова правління ПАТ “НСТУ” Зураб Аласанія.