100 днів на посаді. Голова Новгород-Сіверської ТГ Людмила Ткаченко в «Сьогодні. Головне»

100 днів на посаді. Голова Новгород-Сіверської ТГ Людмила Ткаченко в «Сьогодні. Головне»

18 тра. 2021

19 травня о 19:00 у прямому ефірі програми «Сьогодні. Головне» на UA: ЧЕРНІГІВ будемо говорити про перші 100 днів роботи Людмили Ткаченко на посаді голови Новгород-Сіверської територіальної громади. Пані Ткаченко розкаже, що вдалося зробити за цей час, та відповість на запитання глядачів і журналістів у студії Суспільного Чернігівщини.

Кандидатка від партії «Рідний дім» Людмила Ткаченко перемогла на повторних виборах голови Новгород-Сіверської ТГ у січні 2021 року. Нагадаємо, повторні вибори голови громади на Новгород-Сіверщині відбулися у зв’язку зі смертю Олега Бондаренка, який переміг на виборах 25 жовтня 2020 року. 

Свої запитання до Людмили Ткаченко ставте за телефоном: 67-87-33, (код Чернігова (0462)) або ж у вайбері чи телеграмі за номером: (093) 23 00 123.

Дивіться програму «Сьогодні. Головне» у прямому ефірі UA: ЧЕРНІГІВ, онлайн на сайті телеканалу, на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Оперативні новини Чернігівщини шукайте на діджитал-платформах Суспільне Чернігів: