UA: ЧЕРНІГІВ покаже онлайн Великодню службу

UA: ЧЕРНІГІВ покаже онлайн Великодню службу

26 кві. 2021

2 травня християни східного обряду святкуватимуть Воскресіння Христове. Телеканал UA: ЧЕРНІГІВ транслюватиме онлайн Великодню службу з Кафедрального собору святої великомучениці Катерини, що у Чернігові.

Читайте також: Як громадам співпрацювати зі ЗМІ – UA: ЧЕРНІГІВ запрошує на онлайн-тренінг

Трансляція розпочнеться 1 травня о 23:55 і триватиме до 04:00 2 квітня. 

«Суспільний мовник Чернігівщини другий рік поспіль в умовах пандемії робить трансляцію Великодньої служби з Катерининського собору. Ми розуміємо всю важливість епідеміологічної ситуації в області. Відтак робимо цю трансляцію і сподіваємось, що якомога більше людей залишиться вдома, матиме можливість побачити богослужіння і в ефірі, і в соцмережах. Тим самим вони збережуть здоров`я собі й своїм рідним та отримають задоволення від Великодньої служби. Залишайтеся вдома, залишайтеся із Суспільним! Приєднуйтесь – будемо раді зустрічі з вами!» – говорить продюсер UA: ЧЕРНІГІВ  Артем Шелковий.

Дивіться Великодню службу в ефірі UA: ЧЕРНІГІВ, на сайті телеканалу, а також на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

У неділю, 2 травня, з 9:00 до 10:10 UA: ЧЕРНІГІВ також покаже трансляцію Великодньої Літургії з церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Львові (УГКЦ).

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії.