На UA: ЧЕРНІГІВ помінялися місцями ведучі телебачення та радіо

На UA: ЧЕРНІГІВ помінялися місцями ведучі телебачення та радіо

21 лис. 2018

Команда Чернігівського Суспільного до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку влаштувала експеримент і провела ранкові ефіри в новому складі: місця радіоведучих зайняли колеги з телевізійної програми і навпаки — ранкове телешоу провели радійники.

Пішли на такий крок задля того, щоб перевірити готовність команди до роботи в нестандартних умовах. У майбутньому це сприятиме більш ефективній співпраці між двома командами, пояснили учасники експерименту.

"Насамперед мені самому було цікаво як це — працювати в радіостудії. Для телевізийника, як виявилося, нескладно працювати на радіо. Є, звичайно, своя специфіка, але менше переживаєш про те, в яку камеру подивитися, як ти виглядаєш у цю секунду, тощо", — розповів ведучий телевізійного ранкового шоу Гордій Єрмак.

Ідея такого кросстудійного ефіру виникла у кількох колег одночасно, тому вирішили не відкладати її на потім. На місцях лишилися по одному "господарю", а по двоє членів кожної команди змінили свої традиційні студії на сусідні.

"Під час ефіру ми налаштували зв’язок між командами — спілкувалися і з ведучими, і з гостями, бачили, що відбувається в іншій студії. Для нас це була своєрідна перевірка на універсальність, уміння адаптуватися до нових реалій, навіть якщо це потрібно всього на один день", — зазначив Андрій Соколов, ведучий ранкового шоу "Ранні пташки" на радіо "Чернігівська хвиля".

Нагадаємо, стратегія розвитку Суспільного передбачає максимальну конвергентність всіх платформ таким чином, щоб важлива за змістом інформація могла бути доступна людині протягом всього дня.