Вечір авторського джазу відбувся в студії UA: ЧЕРНІГІВ

Вечір авторського джазу відбувся в студії UA: ЧЕРНІГІВ

31 жов. 2018

У телестудії Суспільного мовника Чернігівщини 27 жовтня відбувся концерт у рамках проекту Jazz-куліса Vol. Х: Вечір сучасного авторського джазу. Головними гостями вечора стали джазовий колектив "BissQuit" і спеціальна гостя Ольга Перепелиця.

UA: ЧЕРНІГІВ не вперше приймає у своїй студії творчі колективи, а цього разу подію транслювали ще й у прямому ефірі на всі цифрові платформи каналу.

 

"Ми продовжуємо наполягати на тому, що Суспільне має підтримувати місцевих виконавців, зокрема тих, що пишуть авторську музику, оскільки це титанічний труд і це потребує неабиякої уяви та зусиль. Саме цим хлопці з джаз-бенду і займаються, за що їм окрема подяка", — пояснив продюсер Чернігівської філії Суспільного Артем Шелковий.

Захід відвідало понад 60 людей, а для більшого охоплення UA: ЧЕРНІГІВ планує показати концерт в ефірі на новорічні чи різдвяні свята. Таким чином організатори події хочуть переконати чернігівців, що джаз у Чернігові є і розвивається завдяки таким артистам.

Наступна музична зустріч відбудеться вже 10 листопада. У телестудії збирає своїх прихильників група "БУДУ", яка презентує свою нову платівку "ЧашКачая". Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Усі деталі на сторінці події у Facebook.