На UA: ЧЕРНІГІВ — «Виборчий округ. Місцеві» із кандидатами в депутати до Чернігівської міської ради

На UA: ЧЕРНІГІВ — «Виборчий округ. Місцеві» із кандидатами в депутати до Чернігівської міської ради

19 жов. 2020

Сьогодні, 19 жовтня, о 19:00 у токшоу «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ЧЕРНІГІВ відбудеться публічна співбесіда з кандидатами у депутати Чернігівської міської ради.

У студії Суспільного Чернігова зустрінуться кандидати від партій:

  •         Батьківщина;
  •         Європейська солідарність;
  •         Опозиційна платформа – За життя;
  •         Радикальна партія Олега Ляшка;
  •         Рідний дім;
  •         Слуга народу.

 Читайте також: Суспільне пояснює, як не помилитися з бюлетенями на виборах

Дивіться токшоу «Виборчий округ. Місцеві» у прямому ефірі UA: ЧЕРНІГІВ, слухайте у повторі в радіоверсії о 20 жовтня о 12:15 на хвилях UA: Українське радіо. Чернігівська хвиля. Токшоу також можна буде переглянути у запису на ютуб-каналі Суспільного Чернігова.

Читайте також: Про що згадують лише перед виборами: Суспільне розбирає 7 «вічних» проблем Чернігівщини

Випуск, присвячений виборам до Чернігівської міської ради, стане заключним у токшоу «Виборчий округ. Місцеві», що виходить на UA: ЧЕРНІГІВ з 8 жовтня. Переглянути попередні випуски можна у списку відтворення на ютуб-каналі Суспільного Чернігова.

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.

Проєкт «Виборчий округ» регіональних філій має вже три сезони: уперше на ефіри Суспільного запрошували народних депутатів-списочників восени 2018 року, кандидатів у народні депутати за одномандатними виборчими округами (мажоритарників) у липні 2019 року перед позачерговими парламентськими виборами, у сезоні листопада 2019 року аналізували роботу новообраних депутатів Верховної Ради за сто днів після виборів.