Суспільне Чернігівщини презентує першу власну книгу «Проста історія: Чернігів»

Суспільне Чернігівщини презентує першу власну книгу «Проста історія: Чернігів»

5 тра. 2020

Суспільне Чернігівщини спільно з кандидатом історичних наук Володимиром Пилипенком випустило власну інтерактивну книгу ‒ «Проста історія: Чернігів».

В основу книги покладена програма «Проста історія з Володимиром Пилипенком», що виходить на хвилях «UA: Українське радіо: Чернігівська хвиля». У ній ведучий програми, разом з гостями ефіру, професійними істориками, обговорює цікаві теми з історії Чернігова та області.

Особливістю видання є його інтерактивність. Друковані тексти доповнюють QR-коди, за якими можна слухати аудіо-версію програми на згадану тему, дивитися тематичні відео, споглядати ілюстрації та фото відповідних артефактів, а також насолодитися видами Чернігова з висоти пташиного польоту.

Більше про книгу можна дізнатися уже завтра 6 травня о 12:40 в радіоефірі програми «Полудень на Чернігівській хвилі» де і відбудеться її презентація.

Відеотрансляція презентації з віжн-студії радіо, відбуватиметься також на сторінці Суспільне Чернігів у мережі Facebook.

Долучайтеся до прослуховування/перегляду та готуйте свої запитання!

Слухайте «Українське радіо: Чернігівська хвиля» на таких частотах:

Чернігів – 98,2 FM, Ніжин – 92,2 FM, Прилуки – 105,7 FM, Бахмач – 91,5 FM, Новгород-Сіверський – 101 FM, Холми – 106,1 FM, Сосниця – 103 FM, Короп – 101,6 FM, Варва – 104,4 FM.

Також наживо в Інтернеті за посиланнями:

http://radio.ukr.radio:8000/ur1-cn-mp3-m

https://cn.suspilne.media/li