Великодні богослужіння ПЦУ та УГКЦ наживо транслюватимуть два канали Суспільного радіо

Великодні богослужіння ПЦУ та УГКЦ наживо транслюватимуть два канали Суспільного радіо

16 кві. 2020

Два канали Суспільного радіо UA: Українське радіо. Чернігівська хвиля та UA: Радіо Культура транслюватимуть Великодні богослужіння для вірян східного обряду.

  • У суботу, 18 квітня, із 23:30 до 03:00 відбудеться пряма трансляція Великодньої Божественної Літургії з Михайлівського Золотоверхого собору.
  • У неділю, 19 квітня, із 07:30 до 11:00 — трансляція Великодньої Божественної Літургії з Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ в Києві.

Слухайте UA: Українське радіо. Чернігівська хвиля на таких частотах:

Варва - 104,4 МГц
 
Сосниця - 103,0 МГц
 
Короп - 101,6 МГц
 
Ніжин - 92,2 МГц
 
Новгород-Сіверський - 101,0 МГц
 
Прилуки - 105,7 МГц
 
Бахмач - 91,5 МГц
 
Холми - 106,1 МГц
 
Чернігів - 98,2 МГц
 

Частоти UA: Радіо Культура на Чернігівщині:

Прилуки - 98,9 МГц

Козелець - 99,6 МГц

Ніжин - 90,9 МГц

Холми - 101,2 МГц

Трансляції коментуватиме ведучий UA: Українське радіо Роман Коляда.

«Оскільки релігійні обряди мають велику візуальну складову, Суспільне радіо завжди особливо відповідально ставиться до коментування церковних служб. Ми не лише даємо змогу слухачам долучитися до служби, а й пояснюємо, що саме відбувається, яке значення має та чи та дія. Радіо — найдоступніше медіа. Окрім того, UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа України. Тому завдяки трансляціям на UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура до Великодніх богослужінь зможуть долучитися сотні тисяч вірян», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

Читайте також: Суспільне радіо враховує інтереси вірян у плануванні ефірів на час карантину

Нагадаємо, усі канали Суспільного радіо можна слухати в FM-діапазоні, на сайті ukr.radio та в мобільному застосунку suspilne.radio.