UA: ЧЕРНІГІВ покаже онлайн-екскурсію

UA: ЧЕРНІГІВ покаже онлайн-екскурсію

7 кві. 2020

Уже завтра, 8 квітня, о 10:00 UA: ЧЕРНІГІВ на своїй фейсбук-сторінці покаже онлайн-екскурсію. Її проведе кандидат історичних наук Володимир Пилипенко — один із ведучих проєкту «Артефакти», який виходив в ефірі телеканалу філії останні три місяці. 

«Ми завершили проєкт історичних розслідувань «Артефакти» й вирішили зробити півгодинний стрім із Красної площі, щоб глядачі подивилися, який нині вигляд має місто. Тим паче, що на нашій фейсбук-сторінці багато підписників з інших міст, які давно не живуть у Чернігові. Ми зрозуміли це, коли робили відео про перший день посилених карантинних заходів. Люди дякували за можливість поглянути на місто, бо вони не були там понад десять років. І ми вирішили зробити екскурсію, приурочити її до завершення проєкту «Артефакти». Екскурсія відбудеться з дотриманням усіх правил карантину», — розповів продюсер UA: ЧЕРНІГІВ Артем Шелковий.

Проєкт «Артефакти» виходив на Суспільному з 19 січня. За цей час глядачі побачили 12 випусків про історичні загадки Чернігівщини. Усі їх можна переглянути на ютуб-каналі UA: ЧЕРНІГІВ.

Пригодницька експедиція «Артефакти» стала одним з одинадцяти проєктів, які відібрали на конкурсі творчих ідей Суспільного й підготували з командою продюсерів до ефіру минулої осені.