На UA: ЧЕРНІГІВ повертається спецпроєкт «Виборчий округ»

На UA: ЧЕРНІГІВ повертається спецпроєкт «Виборчий округ»

4 лис. 2019

З 1 листопада команда UA: ЧЕРНІГІВ почала роботу над новим сезоном суспільно-політичного проєкту «Виборчий округ». У його межах аналізуватимуть роботу новообраних депутатів Верховної Ради за 100 днів після виборів.

«Сподіваюсь, що депутати відгукнуться на наші запрошення. Ми надаємо всім депутатам однакові умови для спілкування з виборцями, а виборцям можливість поставити своїм обранцям питання», - розповів продюсер UA: ЧЕРНІГІВ Артем Шелковий.

Народним депутатам уже надіслали офіційні листи-запрошення на проєкт «Виборчий округ». Програму планують записувати з 18 по 22 листопада — у дні, визначені Верховною Радою для роботи з виборцями в округах. Якщо обранець із різних причин не зможе взяти участі у «Виборчому окрузі», в ефір вийде не 26-хвилинна, а скорочена до 13 хвилин програма, де його діяльність аналізуватимуть експерти й оцінюватимуть мешканці округу.

Розмові в проєкті регіональних філій Суспільного мовника передуватиме робота журналістів на конкретних округах: спілкування з місцевими мешканцями й відвідування громадських приймалень обранців. 

Нагадаємо, за перші три місяці проєкту «Виборчий округ» наприкінці 2018 року в ефір регіональниих філій Суспільного вийшло 75 програм за участі депутатів VIII скликання.