Аукціон з продажу футболки Андрія Ярмоленка: що придбали

Аукціон з продажу футболки Андрія Ярмоленка: що придбали

13 бер. 2023

Капітан збірної України, вихованець чернігівського футболу Андрій Ярмоленко, команда Суспільне Чернігів та благодійний фонд «Це моє місто» спільно зібрали кошти на автомобіль Volkswagen T4 для 79-ї бригади оперативного командування «Північ», яка веде бої під Мар’їнкою.

Читайте також: «Розпрямлені плечі нашої малечі» — новий проєкт Українського Радіо Чернігова

40 тисяч гривень зібрали на благодійному аукціоні з продажу футболки клубу «Аль-Айн», в якому Андрій Ярмоленко грає у цьогорічному сезоні. Решта вартості авто – власні кошти футболіста. Загальна вартість автомобіля орієнтовно 150 000 гривень.

Це був вже шостий благодійний аукціон команди Суспільне Чернігів. Раніше вдалося продати прапори Чернігова та області із підписом Президента України, прапор України, підписаний Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним, частину кабіни російського СУ-34 та лижі олімпійця Артема Прими. За підсумком попередніх аукціонів на потреби ЗСУ загалом вдалося передати 407 тисяч 43 гривні.

Читайте також: У Прилуках презентували фільм #Лютий #Опір #Прилуки

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та УР Чернігів.

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: