«Розпрямлені плечі нашої малечі» — новий проєкт Українського Радіо Чернігова

«Розпрямлені плечі нашої малечі» — новий проєкт Українського Радіо Чернігова

10 бер. 2023

Стосунки з однолітками та батьками, дорослішання в умовах війни — на Українському Радіо Чернігова стартував проєкт про розвиток дітей та підлітків — «Розпрямлені плечі нашої малечі». Автор програми звукорежисер Українського Радіо Чернігова Віктор Беляков. Разом із психологом він шукає способи впоратися з різними викликами для сучасної дитини.

Читайте також: У Прилуках презентували фільм #Лютий #Опір #Прилуки

«Останнім часом багато чув від знайомих про проблеми виховання дітей. Ми — батьки — походимо з 20-го століття, а діти вже з 21-го століття, де багато гаджетів, різної техніки тощо. Зараз також додалась віддалена освіта — батьки стикнулись із новими викликами. Я сам маю дітей, цікавлюсь їхнім розвитком, тому започаткував цей проєкт, щоб допомогти розвиватися своїм дітям та поділитися цим досвідом з іншими. Cучасні проблеми дітей потребують нових методів, підходів, сучасних рішень. У створенні програми мені допомагають син та донька — озвучують дитячі ролі. Ідея співпраці була моя, вони її підтримали», — розповідає Віктор Беляков.

Проєкт «Розпрямлені плечі нашої малечі» виходитиме на хвилях Українського Радіо Чернігова раз на тиждень у денному ефірі о 12:40. Слухати програму у записі можна онлайн на платформі Soundcloud

Читайте також:  Найцікавіше за тиждень від Суспільне Чернігів: 2 — 9 березня

Слухати Українське Радіо Чернігів можна онлайн та на FM - хвилях:

Чернігів — 88,7 FM

Бахмач — 91,5 FM

Варва — 104,4 FM

Козелець — 88 FM

Короп — 101,6 FM

Мена — 88,1 FM

Ніжин — 92,2 FM

Новгород-Сіверський — 101 FM

Прилуки — 105,7 FM

Сновськ — 103,8 FM

Сосниця — 103 FM

Холми — 106,1 FM

Семенівка — 99,5 FM

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та УР Чернігів.

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: