Літургія з Чернігівського кафедрального собору Святої великомучениці Катерини  — Різдво на місцевих каналах Суспільного

Літургія з Чернігівського кафедрального собору Святої великомучениці Катерини — Різдво на місцевих каналах Суспільного

23 гру. 2022

25 грудня о 9:00 на Суспільне Чернігів та інших місцевих телеканалах Суспільного дивіться пряму трансляцію Різдвяної божественної літургії за новоюліанським календарем, з Чернігівського кафедрального собору Святої великомучениці Катерини, який зведений коштом козацької родини Лизогубів у XVIII столітті.  Трансляцію готує команда Суспільне Чернігів.

«У Катерининській церкві у Чернігові Різдво цьогоріч відзначатимуть 25 грудня. В цей день у храмі правитимуть різдвяну літургію. Проте святкування відбудеться й 7 січня. Таке рішення ухвалила громада собору. Але сам факт, що різдвяна літургія 25 грудня відбудеться — це важлива історична подія в релігійному житті України. І нам приємно долучитися до цього процесу», — говорить продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Читайте також: Блокада, бої на горі та втеча росіян — у фінальній серії фільму Суспільного «Битва за Чернігів»

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: