Олімпійські лижі біатлоніста Артема Прими стали лотом нового благодійного аукціону Суспільне Чернігів

Олімпійські лижі біатлоніста Артема Прими стали лотом нового благодійного аукціону Суспільне Чернігів

8 лис. 2022

8 жовтня о 12:00 стартував ще один, вже четвертий за ліком, благодійний аукціон Суспільне Чернігів спільно із фондом «Це моє місто».

Ексклюзивний лот — особисті лижі чемпіона Європи та багаторазового учасника Олімпійських ігор, біатлоніста Артема Прими з його автографом. Саме на цих лижах спортсмен брав участь в Олімпійських іграх – 2022 у Пекіні. Ці унікальні лижі Rossignol не можна придбати в магазинах, адже Артем їх отримав, маючи спеціальний контракт з цим виробником. 

Власником ексклюзивних лиж від Артема Прими стане той, хто запропонує найбільшу суму та сплатить її після завершення аукціону. Стартова ціна — 30 000 гривень.

Ставки можна робити у коментарях до допису на фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів. Переможця аукціону буде визначено 14 листопада о 12:00.

Підтримуйте ЗСУ та отримуйте унікальні професійні лижі з підписом багаторазового учасника Олімпійських ігор: зібрані кошти підуть на потреби чернігівських підрозділів, які перебувають безпосередньо на передовій або готуються до виїзду на «нуль».

Читайте також: Радіодиктант національної єдності-2022: як взяти участь

Загалом, це вже четвертий благодійний аукціон команди Суспільне Чернігів. Раніше вдалося продати прапори Чернігова та області із підписом Президента України, частину кабіни російського СУ-34 та прапор України, підписаний Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. У підсумку передали на потреби ЗСУ 372 тисячі 43 гривні.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: