Суспільне Чернігів покаже Чемпіонат світу з футболу-2022 у Катарі

Суспільне Чернігів покаже Чемпіонат світу з футболу-2022 у Катарі

2 лис. 2022

З 20 листопада по 18 грудня у Катарі відбудеться Чемпіонат світу з футболу 2022 року. Транслюватимуть матчі Суспільне Чернігів, інші місцеві телеканали Суспільного МовленняРадіо Промінь, сайт Суспільне Спорт та медіасервіс MEGOGO.

Читайте також: Чемпіонат світу зі спортивної гімнастики-2022 на Суспільному

Суспільне Мовлення транслюватиме всі матчі турніру — 46 у прямому ефірі та 18 у запису. Медіасервіс MEGOGO надасть доступ до всіх прямих трансляцій. Крім показу поєдинків, на платформах Суспільного та MEGOGO виходитиме додатковий контент, аби глядачі не пропустили жодної миттєвості мундіалю.

  • Щодня на Суспільне Чернігів, інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт виходитимуть студійні програми — передматчева, а також підсумкова студія ігрового дня. На сайті Суспільне Спорт будуть доступні повні повтори усіх матчів.
  • Радіотрансляції матчів можна слухати на Радіо Промінь. Також в ефірі радіо напередодні та під час Чемпіонату світу виходитиме подкаст «Футбольний кАтарсис», а також рубрика «Цікаві факти про Мундіаль».
  • На ютуб-каналі Суспільне Спорт виходитимуть щоденні дайджести, а також репортажі від журналістів Суспільного безпосередньо з Катару.

Медіасервіс MEGOGO покаже всі 64 матчі Чемпіонату світу в прямому ефірі, в тому числі 18 ексклюзивно. 

Головний футбольний турнір чотириріччя транслюватиметься в повному обсязі в якості Full HD на інтерактивних каналах «MEGOGO Футбол» та в розділі «Спорт», доступних за передплатою «Максимальна» та «Спорт». Крім цього, значна кількість ігрових днів буде супроводжена студійним мовленням за участю відомих футболістів, тренерів та експертів. 

Зазначимо, збірна України з футболу не пройшла до фінальної частини Чемпіонату світу, у вирішальному матчі поступившись збірній Уельсу.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанцій (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

MEGOGO — міжнародний медіасервіс, заснований у 2011 році в Києві. Є лідером серед OTT-платформ в Україні, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі. Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту: телеканали з інтерактивними функціями; фільми, серіали, мультфільми та ігри; освітній та блогерський контент; аудіокниги, подкасти та радіо. Також медіасервіс ексклюзивно транслює спортивні події: Лігу Чемпіонів, Лігу Європи та Лігу Конференцій УЄФА, топові національні футбольні чемпіонати, бокс від K2 і Top Rank та багато інших, організовуючи виробництво згідно з вимогами правовласників.