Про допомогу Україні від країн ЄС — рубрика «Союзники» у проєкті «Суспільне. Спротив»

Про допомогу Україні від країн ЄС — рубрика «Союзники» у проєкті «Суспільне. Спротив»

12 вер. 2022

Що два тижні у середу дивіться в межах вечірнього ефіру міжрегіонального проєкту Суспільного Мовлення «Суспільне. Спротив» рубрику «Союзники». Її авторка й ведуча Світлана Стеценко розповість, як країни-партнери допомагають Україні під час повномасштабного вторгнення, знайомитиме глядачів Суспільного з перспективами членства нашої країни в ЄС. 

Читайте також: Посли країн G7 запевнили у подальшій підтримці Суспільного Мовлення

«Моя мета — дати кожному з глядачів пояснення, як і чим ЄС вже допомагає Україні наблизити перемогу у війні над російськими загарбниками. Це і допомога українцям за кордоном, і гуманітарна, і військова допомога. А також — чим європейські союзники зможуть допомагати у майбутньому. З’ясовуватимемо це разом з експертами — офіційними представниками Європейського Союзу. Розкладемо по поличках: що, хто, коли й скільки», — каже Світлана Стеценко.

Читайте також: Микола Чернотицький закликав європейські мовники інвестувати у виробництво українського контенту

Звідки бере початок економічний і політичний союз, що об’єднує 27 незалежних держав у Європі? Як змінювалася сфера впливу цього об’єднання крізь роки та якою є зараз? Про це дивіться у прем’єрному випуску рубрики «Союзники» у середу, 14 вересня.

Онлайн дивитися «Суспільне. Спротив» можна на сайтах телеканалів і на ютуб-каналі Суспільне Новини.

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення*. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи у ранковий, денний та вечірній час (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Крім Суспільне Крим та Суспільне Донбас.