"Зворотний відлік" на Суспільному: фінальна дискусія перед президентськими виборами

29 бер. 2019

Сьогодні, 29 березня, до участі в головній дискусії країни – політичному ток-шоу "Зворотний відлік" запрошені Петро ПорошенкоЮлія Тимошенко та Володимир Зеленський. Прочитати більше інформації про всіх кандидатів можна на онлайн-платформі "Зворотний відлік".

Нагадаємо, політичне ток-шоу "Зворотний відлік" створено для того, щоб дати українцям можливість свідомо обрати, за кого голосувати на майбутніх виборах президента України 31 березня. У межах шоу Суспільне пропонує незалежну платформу для обговорення: рівні умови для всіх кандидатів-учасників, можливість вислухати їхні позиції й програми, дізнатися стратегічний план дій, почути відповіді на запитання, які стосуються повноважень президента, а також дізнатися, в яких сферах громадяни очікують змін від президента.

Запрошення на участь у політичному ток-шоу "Зворотний відлік" одержали 18 кандидатів на пост Президента України, які мають найбільші рейтинги за версією провідних соціологічних служб. У кожному випуску дискутуватимуть по три кандидати, найближчі між собою за рейтингом. Формат дискусії – дебати з елементами шоу. Кандидати відповідатимуть на запитання ведучих – Мирослави Барчук та Павла Казаріна, експертів, один одного та аудиторії, зокрема й на зібрані журналістами Суспільного з усіх регіонів країни.

Починаючи з 18 березня, щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці шоу "Зворотний відлік" транслюється в ефірі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й двадцяти чотирьох регіональних телеканалів Суспільного, а також на онлайн-платформі "Зворотний відлік" та на UA: Українське радіо – наживо з коментарями радіоведучих.