Журналісти Суспільного отримали ордени «За заслуги»

Журналісти Суспільного отримали ордени «За заслуги»

6 чер. 2022

6 червня, у День журналіста в Україні, кореспонденти Суспільного, які в часи війни щодня працюють на інформаційному фронті та висвітлюють важливе з різних куточків України, отримали ордени «За заслуги» ІІІ ступеня. 

Читайте також: Їхніми очима ми бачимо війну. Історії команди Суспільного в регіонах

Указом президента України відзнакою нагороджені продюсер новин Суспільне Чернігів Андрій Тіток та шеф-редактор новин Суспільне Харків Слава Мавричев. Також почесною грамотою від Кабінету Міністрів України нагороджений спеціальний кореспондент Суспільне Чернігів Олександр Котенко за «високий професіоналізм, відстоювання демократичних ідеалів та свободи слова, захист інформаційного простору в період збройної агресії Російської Федерації та з нагоди Дня журналіста України». 

Вважаю, що це не моя заслуга, а усієї редакції Суспільне Харків. Колеги, це завдяки вашій професійній роботі та неймовірній віддачі! Щиро дякую вам, що ви є, і що робите цю нелегку справу 一 розповідаєте суспільству правду про війну. Цей орден 一 ваша відзнака», 一 коментує шеф-редактор новин Суспільне Харків Слава Мавричев.

«Для мене це як міра відзначення того, що Суспільне Чернігів 一 це медіа номер один на Чернігівщині, якому довіряють, яке дивляться, читають, слухають, люблять. Це нагорода всього колективу Суспільне Чернігів: всіх журналістів, операторів, фахівців діджиталу, ефірників, керівництва філії, всіх радійників 一 радіо було чи не єдиним засобом комунікації у найважчі часи блокади Чернігова», 一 говорить продюсер новин Суспільне Чернігів Андрій Тіток.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо Чернігів 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: