Суспільне відновлює телевізійне мовлення

Суспільне відновлює телевізійне мовлення

26 лют. 2022

У п’ятницю, 25 лютого, о 14:20 Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ відновив мовлення. З 19:00 24 лютого телевізійне мовлення Суспільного мовника взято під контроль Урядом та тимчасово передано телеканалу «Рада».

Станом на ранок 26 лютого Суспільне відновило трансляцію UA: ПЕРШИЙ в діджиталі, Т2 та на супутнику. По всій країні слухайте Суспільне на середніх хвилях AM 549 kHz.

За посиланням — перегляд у ютубі.

З 24 лютого на час воєнного стану з метою повноцінного інформування громадян суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ мовить у відкритій незакодованій версії. Ретрансляція іншими медіаефіру Суспільного мовника доступна в Україні та закордоном.

Звертаємо увагу провайдерів програмних послуг, IPTV та OTT-сервісів, якщо раніше ви отримували сигнали програм Суспільного безпосередньо через ЦКУ КРРТ, зараз вам необхідно переналаштуватися на супутниковий прийом.

Дивіться за параметрами супутниками:

Супутник — Amos 3, 4° W.

Частота — 11175.

Поляризація — Горизонтальна

Символьна швидкість — 30000.

FEC — 3/4.

Формат зображення — MPEG-2.

Стандарт мовлення — DVB-S (QPSK)

Кодування — Немає.

Нагадаємо, з 6:30 24 лютого через вторгнення Росії усі платформи Суспільного мовлення працюють в режимі інформаційного марафону для оперативного висвітлення останніх новин поточної ситуації.

Інформаційний марафон Суспільного: