Суспільне запрошує на дебати кандидатів на посаду ректора університету «Чернігівський колегіум»

Суспільне запрошує на дебати кандидатів на посаду ректора університету «Чернігівський колегіум»

7 вер. 2021

14 вересня о 19:00 на телеканалі UA: ЧЕРНІГІВ вийде спецефір програми Сьогодні Головне, присвячений виборам ректора Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка.

Читайте також: «Покоління. Паралелі» — прем’єра історичного телепроєкту на Суспільному

Суспільний мовник Чернігівщини запрошує до студії кандидатів на посаду ректора та  пропонує їм презентувати свої програми у прямому ефірі. Кандидати перебуватимуть в рівних умовах та матимуть однаковий час для виступу.

«Це один із найбільших навчальних закладів області, тому його майбутнє викликає інтерес у жителів Чернігівщини. У Суспільного мовника є досвід проведення політичних дискусій (програма «Виборчий округ. Співбесіда» та «Виборчий округ. Місцеві»), нині на телеканалі UA:Чернігів щоп’ятниці у прямому ефірі проходить програма «Дебати». Тож ми хочемо запросити до фахової дискусії й кандидатів на посаду ректора», - говорить продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Читайте також: Суспільне оголошує нацвідбір на Дитяче Євробачення-2021

Вибори ректора у Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка відбудуться 29 вересня. На посаду претендують:

  1. Богатирьов Іван Григорович – професор кафедри кримінального права та кримінології Університету державної фіскальної служби України.

  2. Вдовенко Ігор Станіславович – депутат Чернігівської обласної ради, доктор педагогічних наук.

  3. Гаврилов Володимир Миколайович – заступник начальника управління, завідувач сектору професійно-технічної освіти Управління освіти Чернігівської міської ради.
  1. Стрілець Світлана Іванівна – декан факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв, докторка педагогічних наук, професорка. З 8 липня – виконувачка обов’язків ректора НУЧК імені Т. Г. Шевченка.

  2. Тимошенко Анатолій Григорович – проректор з науково-педагогічної роботи, питань молодіжної політики та іміджевої діяльності НУЧК імені Т. Г. Шевченка.

  3. Торубара Олексій Миколайович – декан технологічного факультету НУЧК імені Т. Г. Шевченка.

  4. Шеремет Олег Семенович – професор кафедри права, філософії та політології НУЧК імені Т. Г. Шевченка. 

Дивіться програму «Сьогодні. Головне» у прямому ефірі UA: ЧЕРНІГІВ, онлайн на сайті телеканалу та на фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі філії; 

o    телеграм-каналі.