У Семенівці реконструюють спортивну залу, яку не використовували більше двох десятиліть

14:59, 12 лис. 2019
 
У Семенівці реконструюють спортивну залу, яку не використовували більше двох десятиліть

Спортивну залу реконструюють в Семенівці. Приміщення  не використовували за призначенням більше двох десятиліть, каже голова ОТГ Сергій Деденко. На реконструкцію планують витратити 6 мільйонів 800 тисяч гривень -  5 мільйонів 400 тисяч з держбюджету, решта – з бюджету громади. Ремонт йде одночасно ззовні і в середині спортзали.

«Це проект державного фонду регіонального розвитку – реконструкція спортивної зали міського палацу культури. Більше 20 років цей зал стояв нікому не потрібний без ремонту, без опалення. Центр міста. Призначений для спортивних занять.

Укладена угода була наприкінці жовтня з підрядником. Робимо зараз комплексне утеплення – термомодернізіцію цього приміщення, будуть проведені внутрішні роботи, буде закуплене майже на мільйон спортивне обладнання».

«Утеплення, заміна віконних блоків. Їх не було, але вони запроектовані – роздягальні і душові для спортсменів, також будуть проведені нові комунікації», - розповідає голова Семенівської ОТГ Сергій Деденко.

«Будівля двоповерхова. Ось тут будуть сходи на другий поверх. Їх тут раніше не було. Приміщення буде повністю автономне зі своїми комунікаціями, які зараз прокладаються, новими. Буде опалення: і альтернативне, і центральне. Ось тут будуть роздягальні і душові кабіни».

В спортзалі буде ринг, тренажери, на другому поверсі - кабінети для тренерів. Приміщення передадуть на баланс дитячо-юнацькій спортивній школі. В ньому, за словами Сергія Деденка, займатимуться хортингісти, боксери та спортсмени, які використовують силові тренажери. Спортивну залу також зможуть відвідувати дорослі жителі громади. Будівництво мають завершити до кінця цього року.