У Чернігові на перехресті Мстиславської та проспекту Перемоги сталася ДТП за участі трьох автівок

11:20, 12 лис. 2019
 
У Чернігові на перехресті Мстиславської та проспекту Перемоги сталася ДТП за участі трьох автівок

 ДТП за участю 3-х автівок сталася сьогодні о 2.40 ночі у центрі Чернігова, на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Мстиславської.

Зі слів речниці патрульної поліції області Анни Чернявської, автомобіль «ВАЗ» рухався з 5 Кутів у бік  Центрального ринку, «Volkswagen» - вулицею Мстиславською в напрямку лікеро-горілчаного заводу.  Вони зіткнулися біля магазину «Прогрес» на проспекті Перемоги, 102, та пошкодили припаркований там автомобіль «Land Rover». Травмованих у ДТП нема.

Зі слів Анни Чернявської, 34-річна водійка «Volkswagen» сказала патрульним, що їхала на зелене світло.  38-річний водій «ВАЗа» відмовився від пояснень, сказавши, що за кермом був не він, а інша людина, яка зникла з місця ДТП. Водійка автомобіля «Volkswagen», за результатами перевірки на вміст алкоголю в крові, була тверезою. Водій «ВАЗа», який мав візуальні ознаки наркотичного сп’яніння, в присутності 2-х свідків відмовився від проходження огляду в медзакладі.  Також він не зміг надати патрульним водійське посвідчення та реєстраційний документ на автомобіль.

Патрульні склали на  обох водіїв адмінпротоколи за  порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. На водія «ВАЗа» також склали протокол за  керування в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння (це стаття 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та винесли постанову за частиною 1 статті 126 («Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів»)

З чиєї вини сталася ДТП, встановлюватиме суд. Свідків самого моменту зіткнення або його відео нема.

ФОТО – Автомобильный форум Чернигова