Гурт

Гурт "БУДУ" презентував свою платівку в студії UA: ЧЕРНІГІВ

14 лис. 2018

У студії ранкового шоу UA: ЧЕРНІГІВ 10 листопада гурт "БУДУ" презентував свою нову платівку "ЧашКачая". В оновленому складі гурту, за участі співачки Alloise, солістки проектів "Tomato Jaws" та "Gorchitza", платівка була вперше презентована у Києві 9 листопада. Вже наступного дня студія Чернігівського Суспільного зібрала відданих фанів нового проекту.

Гурт "БУДУ", як самі про себе говорять учасники, – це симбіоз свободи від музичних стереотипів, правил та канонів з освіченістю й неймовірно серйозним підходом, романтизму та легкості з потужними вокальними партіями й нестандартними гармоніями. Це музика, що надихає на думки.

Суспільне Чернігівщини вкотре стало майданчиком, де місцеві артисти та гості міста можуть презентувати свої творчі напрацювання. Унікальність цього концерту в тому, що одразу після столичної презентації артисти приїхали з презентацією саме до студії UA: ЧЕРНІГІВ.

"Приємно було отримати позитивний фідбек від глядачів, що спостерігали за концертом онлайн. Можемо констатувати, що на місці донедавна державного телебачення утворюється ком’юніті, різні спільноти за інтересами, які формують запит до нас як суспільного мовника", – поділився враженнями Артем Шелковий, продюсер Чернігівської філії.

Нагадаємо, раніше в студії UA: ЧЕРНІГІВ відбувся показ вистави "Погляд страху" від Theatrum Mundi, а також вечір авторського джазу в межах проекту Jazz-куліса Vol. Х.