У телестудії UA: ЧЕРНІГІВ відбулася театральна вистава

У телестудії UA: ЧЕРНІГІВ відбулася театральна вистава

12 лис. 2018

У студії UA: ЧЕРНІГІВ 7 листопада відбувся показ проекту пластичного театру "Погляд страху". Команда Суспільного Чернігівщини разом з акторами Theatrum Mundi перетворила ранкову студію на сцену і зібрала всіх охочих для перегляду вистави.

І для акторів, і для команди UА: ЧЕРНІГІВ такий формат показу театрального проекту відбувся вперше. Виставу наживо транслювали на Facebook-сторінці телеканалу.

"Наші друзі з Theatrum Mundi та, зокрема, режисер Микола Бичук із радістю погодилися на формат та місце проведення такої вистави. Це однаково важлива і для нас, і для акторів подія, оскільки раніше у Чернігові такого ніхто не робив. До речі, представники театру теж розуміють важливість існування Суспільного як майданчика, де можна вільно й безоплатно популяризувати результати своєї творчості та обговорювати важливі культурні теми", – прокоментував подію менеджер Чернігівської філії Суспільного Вадим Соколюк.

Загалом – це вже третій показ цієї вистави. Уперше цю роботу ставили у Чернігівському палаці культури, із нею в серпні трупа брала участь у харківському фестивалі "Живи".

Перформанс поєднує у собі поетичні читання, мистецтво танцю, музику. Актори ділилися особистими страхами та відтворювали їх на сцені.

"Мене вразило те, що люди розповідали про свої страхи перед усіма. Адже у студії було багато людей і я знаю, що це дуже страшно. Я приємно вражена!" – говорить глядачка Яна Єрьоменко.

Нагадаємо, раніше у телестудії Чернігівського Суспільного відбувся вечір авторського джазу в межах проекту Jazz-куліса Vol. Х.