UA: ЧЕРНІГІВ транслюватиме онлайн фестиваль «Сіверські музичні вечори»

UA: ЧЕРНІГІВ транслюватиме онлайн фестиваль «Сіверські музичні вечори»

24 бер. 2021

Суспільний мовник Чернігівщини 25, 27 та 31 березня проведе пряму трансляцію з ХХ міжнародного фестивалю класичної музики «Сіверські музичні вечори».

Фестиваль, присвячений 250-річчю з дня народження Людвіга ван Бетховена, відбудеться у Чернігівському обласному філармонійному центрі. В рамках заходу глядачі зможуть почути музику у виконанні академічного симфонічного оркестру «Філармонія» й запрошених українських та європейських музикантів.

ХХ міжнародний фестиваль «Сіверські музичні вечори» мав відбутися рівно рік тому, але через запровадження карантину музиканти зіграли лише один концерт. 

«Практично, зараз це продовження фестивалю, але у програмі відбулися зміни. Деякі запрошені гості приїхати не змогли, натомість з’явилися й нові постаті», ­– розповів художній керівник фестивалю Микола Сукач в ефірі програми «Ранні пташки» в ефірі UA: Українське радіо: Чернігівська хвиля.

Фестиваль «Сіверські музичні вечори» включатиме 4 камерних оркестри та 4 симфонічних. UA: ЧЕРНІГІВ транслюватиме наживо три з них:

25 березня о 19:00 

27 березня о 17:00

31 березня о 19:00 

Дивіться трансляцію концертів класичної музики в ефірі UA: ЧЕРНІГІВ, онлайн на сайті телеканалу та на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.