«Роздивись» — із 4 вересня на UA: ЧЕРНІГІВ

«Роздивись» — із 4 вересня на UA: ЧЕРНІГІВ

2 вер. 2020

4 вересня на UA: ЧЕРНІГІВ стартує тревел-шоу «Роздивись». Програма стала однією з двадцяти відібраних на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» восени минулого року.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні — #Мандруй_із_Суспільним

Прем’єрний випуск «Роздивись» — цієї п’ятниці о 21:40. Загалом вийде 14 випусків проєкту.

У тревел-шоу подорожують дві ведучі. Вони обмінюються завданнями, котрі треба виконати в містечках чи селах. На все команда має 10 годин, за виконанням стежить арбітр, саме його закадровий голос почують глядачі програми.

Читайте також: Наймальовничіші місця Херсонщини в спецпроєкті «З південного неба» UA: ХЕРСОН

«Це вже другий проєкт, який транслюватимуть в ефірі філії після перемоги на відкритих конкурсах. Минулого року ми розповідали аудиторії про історичні події та діяльність відомих особистостей у програмі «Нова енциклопедія Поділля», цього року покажемо тревел-шоу «Роздивись», — коментує продюсер UA: ВІННИЦЯ Віктор Мозалевський— Маємо історії про життя активних подолян, туристичні принади краю, розповімо про приклади соціально відповідальних задумів і рішень. Сподіваюся, після перегляду програми в багатьох виникне бажання подорожувати вдома. А ще покажемо нашим сусідам, чим живе Вінниччина».

Над проєктом працює команда на чолі з Іриною Басенко. Подорожувати вона вирушає зі співведучою та співавторкою проєкту Вітою Приймак.

«Найцікавіше — пошук локацій і героїв, — розповідає Ірина Басенко— В області двадцять сім районів та Вінниця, тож у кожному маємо знайти неординарні сюжети. Шукати героїв допомагають місцеві активісти. За час зйомок ми вже познайомилися з багатьма цікавими людьми. Виконуючи завдання, навчилися ткати килими, правити кіньми, пекти хліб і пироги, робити голубці, знайшли космічні кратери, скелі, яким вісімсот мільйонів років, та сліди давнього Сарматського моря на теренах Вінниччини. Люди в подільських містах і селах — щирі, хочеться знімати про них цілі фільми».

Читайте також: UA: ТЕРНОПІЛЬ розповість історії містян у спецпроєкті

Відео адаптовано для людей із вадами слуху. Усі серії «Роздивись» мають субтитри. 

Нагадаємо, упродовж року Суспільне впроваджує Концепцію регіонального мовлення на 2020–2021 роки, за якою всі філії працюватимуть як єдина міжрегіональна платформа.